Uggsice su ona vrsta obuća koju ili obožavate ili mrzite, a čak i samo ime čizama potječe od engleske riječi 'ugly' (ružan). Za sve žene koje obožavaju ove 'šlapaste' čizme stiže odlična vijest jer uggsice su dobile napredniju verziju otpornu na vodu i mrlje

Klasični model čizama Uggs zvan Classic II dobio je svoju novu, poboljšanu verziju koju će ljubiteljice 'najružnijih čizama na svijetu' voljeti još više nego staru.

Unaprijeđene Uggsice vizualno su vrlo slične prijašnjem modelu, ali primjetno je da je đon čizama deblji i čvršći što daje bolju stabilnost prilikom njihova nošenja, povećanu udobnost, trenje na mokroj i suhoj površini, ali i trajnost čizama. Gornji dio čizama također je podebljan kako bi tijekom hladnih mjeseci bolje grijao stopala, ali najbolji dio zapravo se i ne vidi: čizme su otporne na vodu i mrlje.

Upravo je propusnost Uggsica smetala mnoge njihove obožavateljice koje svoje najdraže čizmice nisu mogle nositi po kiši i snijegu (ili su ih nosile, ali su za to morale platiti 'cijenu' mokrim nogama).

Usavršena verzija Uggs modela Classic II dostupna je u bež, smeđoj, crnoj, sivoj, plavoj i drugim bojama, a cijena je 1.072 kune.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju