Zime u Kaliforniji su blage, a ovih dana temperature u Los Angelesu malo su više od 20 stupnjeva - one dnevne, dok su jutra dosta hladnija. No, unatoč tome što nije vruće, Mila Kunis je za odlazak na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom izabrala obuću koja je obično rezervirana za najtoplije doba godine.

Galerija Mila Kunis otišla je na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom - 2 Mila Kunis otišla je na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom - 4 Mila Kunis otišla je na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom - 5 +1 Mila Kunis otišla je na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom

S obzirom na vremenske uvjete u Hrvatskoj, trenutno nam je nezamislivo nositi bilo što osim tople obuće, pa se smrzavamo i od samog pogleda na Milu Kunis, koja na ugodnih dvadesetak celzijusa nosi japanke.

Lijepo sunčano popodne u Los Angelesu glumica je iskoristila za odlazak na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom na Beverly Hillsu. Uz japanke, koje su hrabar izbor čak i za blage kalifornijske zime, Mila je nosila bijele traperice ravnih nogavica, majicu na plavo-bijele prugice te preko nje kratku svijetloplavu košulju od trapera crop dizajna.

Mila Kunis u poderanim skinny trapericama i bijelim tenisicama - 1 Mila Kunis: Tako obične tenisice kojima ne odolijevaju ni najveće ljubiteljice štikli

Mila Kunis s kćerkicom Wyatt Isabelle i sinčićem Dimitrijem Portwood Mila Kunis: "Hibridni" model natikača oko kojih mišljenja još nisu usuglašena

Lijepa glumica sitne građe za privatno vrijeme preferira vrlo ležerne i neopterećene odjevne kombinacije sastavljene od komada koje mnoge žene imaju u ormaru, a to vrijedi i za ovakve obične japanke kakve nosi i 38-godišnja Mila Kunis.

Mila Kunis otišla je na ručak sa suprugom Ashtonom Kutcherom - 3 Mila Kunis u japankama i bijelim trapericama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju