Ulica snova na Interliberu predstavlja šesti redizajnirani „moj planer“ uz Catrice poklon za svaki kupljeni planer

Kreativna poduzetnica Magdalena Bešker već šestu godinu zaredom lansirala je novi izgled svog najprodavanijeg proizvoda ''moj planer'' koji ove godine dolazi s nekoliko noviteta.

Osim već tradicionalno novih boja, posebnost je mog ovogodišnjeg planera činjenica da ne sadrži datume, odnosno da ih korisnik sam upisuje po želji.

Već godinama javljaju mi se brojne korisnice, naročito učiteljice koje izražavaju želju da napravimo planer bez otisnutih datuma kako bi same mogle upisivati datume po želji. Ove godine udlučili smo udovoljiti njihovoj želji.

Osvježili smo unutrašnjost novim kreativnim dizajnom, te beauty, travel i kulinarskim savjetima. Posebno smo ponosni na suradnje koje smo ostvarili u ovogodišnjem planeru. Martina Požgaj napisala je 10 travel zapovijedi uz koje je lakše i ljepše putovati. Catrice cosmetics ustupili su nam beauty savjete, a Marko Josipović napisao je maštovite recepte, izjavila je Magdalena.

Planer je bez otisnutih datuma kako bi sami mogli upisivati datume po želji. Unutrašnjost je osvježena novim kreativnim dizajnom, te beauty, travel i kulinarskim savjetima.

 Kao posebno iznenađenje na ovogodišnjem Interliberu za naše vjerne kupce pripremili smo Catrice ruž na poklon uz svaki kupljeni ''moj planer'' (potražite isključivo na štandu s natpisom ULICA SNOVA).

Osim toga u sklopu Interlibera predstavit ćemo se i na kratkom panelu u srijedu 8. 11. 2017. u 17h, gdje ćemo s našim gošćama/gostima popričati o moći pisane riječi, a za vrijeme trajanja panela pripremili smo i posebna iznenađenja i nagrade za najsretnije prisutne posjetitelje.

Gosti panela su: urednica portala She.hr Ljubica Jurič koja je ujedno i moderator panela, glavna urednica časopisa Ljepota i zdravlje Martina Požgaj, Zora Bjelousov - urednica portala Femina.hr i autorica knjige ''Samo svoja'' koja je nedavno objavljena i o kojoj ćete imati prilike čuti na panelu, Matilda Miličić – marketinška i PR stručnjakinja za Catrice, Essence i L.O.V. brendove, Dario Zurovec – gradonačelnik Svete Nedelje, mlada nada hrvatskog kulinarstva i food bloger Marko Josipović te Magdalena Bešker – vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda „moj planer“.

Čekamo vas u paviljonu broj 6 (blizu pozornice) gdje možete kupiti sve proizvode Ulice snova (moj planer, moj rokovnik, moja bilježnica, my passport etui & my travel diary, my business planner, privjesnicu za prtljagu i moju kemijsku) koji će vam na licu mjesta biti personalizirani po želji.

Pratite nas na društvenim mrežama (Facebook i Instagram – Moj Planer by Magdalena Bešker https://www.facebook.com/MojPlaner/) kako biste bili u toku sa svim iznenađenjima koja vam pripremamo.

Planirajte uz ''moj planer'' i Ulicu snova!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju