Avon Beauty Boutique postao je veselo mjesto proslave šarenog brenda – Moj Planer!

Prije punih osam godina Magdalena Bešker plasirala je na hrvatsko tržište dotad neviđeni personalizirani planer jednostavnog naziva Moj planer.

Od tadašnjih planera razlikovao se velikim izborom boja te personaliziranom naslovnicom na kojoj kupci sami biraju tekst koji žele.

Proslava rođendana Mog planera - 2 Proslava rođendana Mog planera - 2 (Foto: Moj planer)

Ovogodišnji planer donosi brojne rubrike, savjete i tekstove u pedesetak različitih boja. Osim dobro poznatoga Mog planera tu su i druga izdanja poput – Moj rokovnik, Moja bilježnica, My business planner, preslatke gumice s mašnicom koje sprječavaju otvaranje planera, Bookmarkeri, Etui za kemijske, Etui za putovnice, Etui za dokumente, studenti mogu ukrasiti svoje najveće blago – indeks, odabrati i personaliziranu kemijsku i još štošta, poput Sparkly planera koji su dostupni u ograničenoj količini pa požurite!

Kada sam pokretala posao, prije osam godina, nisam ni slutila da će ga tržište tako dobro prihvatiti. Srce mi je prepuno kada ugledam fotografiju svog proizvoda na nečijem profilu na Facebooku ili Instagramu. Pred nama je godina novih izazova u kojoj ću vas pokušati iznenaditi s nekim novim proizvodima
, skromno kaže Magdalena Bešker.

Proslava rođendana Mog planera - 1 Proslava rođendana Mog planera - 1 (Foto: Moj planer)

Svi su proizvodi ručno izrađeni u Hrvatskoj, a i ove godine možete ih pronaći na Interliberu, koji se održava od 12. 11. do 17. 11. 2019. na štandu 8e, u paviljonu broj 6 na Zagrebačkom velesajmu.

Budući da Magdalena zna što jednoj ženi treba, uz brojne prijatelje brenda, proslavi su se pridružili, osim Avona, i Aqua Vivae, Matea Nesek parfemi, nazdravilo se uz vina Vinarije Kutjevo te slatke zalogaje Torterie Macaron.

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker mogu se naručiti na Facebook stranici te na Instagram profilu. Planirajte uz Moj Planer i Ulicu snova!

Proslava rođendana Mog planera - 4 Proslava rođendana Mog planera - 4 (Foto: Moj planer)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju