Porast temperature u termometru nije spriječio Hrvatice u modnim igrama. Dokazuju to i prizori iz centra Zagreba snimljeni u posljednjih sedam dana.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba Prijateljice sa zagrebačke špice u bijelim haljinama Natikače ravnih potplata sjajan su dodatak bijelim haljinama +0 Detalji u ružičastoj boji

Ljubiteljice mode sve više posežu za oskudnijim izdanjima i odjevnim komadima napravljenim od laganijih tkanina u kojima tijelo lakše diše.
Odjeća u bijeloj boji sve češći je prizor u street style kombinacijama.

Da je lakše preživjeti velike vrućine u odjeći bijele boje, vjeruju i ove dvije mlade dame snimljene u centru hrvatske metropole. Atraktivne dame za šetnju centrom odabrale su upravo ljetne haljine u bijeloj boji.

Prijateljice sa zagrebačke špice u bijelim haljinama Prijateljice sa zagrebačke špice u bijelim haljinama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Brineta s nježnim valovima u kosi odabrala je midi haljinu iz Zare s odrezanim dijelovima na prednjici koji prati liniju tijela. Njezina prijateljica kovrčave kose prednost je dala trendovskom naboranom modelu mini kroja sa samo jednim rukavom.

Sandale iz Manga i pošpricana haljina za izdanje koje je osvojilo centar Zagreba Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 2 Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 3 Street stylerica iz Zagreba nosi sandale s visokom potpeticom iz trgovine Mango +1 Street style šarmerice iz Zagreba u mini haljini i štiklama iz Manga - 1

Šetnja centrom Zagreba u najsenzualnijem modelu haljine koji nigdje ne sputava Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Obje dame haljine su iskombinirale s natikačama otvorenih prstiju i ravnog đona koje su udobne poput šlapica, ali i sunčanim naočalama zanimljivih okvira.

Detalji u ružičastoj boji Detalji u ružičastoj boji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ovu ljetnu modnu priču zaokružile su s modnim akcentima u ružičastoj boji – odabravši lak za nokte, masku za mobitel i čupavu torbicu u toj romantičnoj nijansi.

Zavirite u našu galeriju niže i pronađite idealan model bijele haljine za vas po uzoru na dame iz centra Zagreba.

Od 11 eura: 15 modela haljina koje Hrvatice obožavaju nositi ljeti Bijele haljine najpopularniji su izbor u ljeto C&A haljina, 49,99 eura Fashion Nova haljina, 11 eura +12 Bershka haljina, 17,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju