Crna suknja ima svoje zasluženo mjesto među modnim klasicima. Mnogi će je nazvati i prilagodljivom kraljicom ormara, a njezina praktičnost i svestranost su razlozi zbog kojih množe žene ne mogu zamisliti ormar bez nje.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u crnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u crnoj suknji Zara, 29,95 eua +6 H&M, 39,99 eura

Crna suknja može biti dio glamuroznih, ali i ležernh kombinacija, a jedna takva kombinacija zapela nam je za oko i na zagrebačkoj špici.

Zvijezda kombinacije koja potvrđuje da je jednostavnost često najbolji odabir je crna midi suknja A-kroja koja izgleda divno u pokretu.

Zagrebačko street style izdanje u crnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u crnoj suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jednostavni model napravljen od lepršavog materijala cijeloj kombinaciji donio je dozu elegancije, a za sve ljubiteljce crnih suknji u našoj galeriji izdvojili smo nekoliko opcija iz trenutne ponude trgovina.

Zara, 29,95 eua Zara, 29,95 eua (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lijepa dama koja je u ovoj suknji prošetala zagrebačkom špicom uparila ju je s kratko rezanim topom bež boje, s kratkim rukavima, koji je otkrio njezin trbuh.

Udobnu kombinaciju, u kojoj se visoke temperature lakše podnose, upotpunila je tamnozelenom torbom za nošenje na ramenu, a udobnost nije žrtvovala ni kada je u pitanju obuća pa je za šetnju zagrebačkom špicom odabrala anatomske natikače s dva remena.

Nezaobilazan modni dodatak ble su sunčane naočale i elegantni lančić s priivjeskom.

20 fotografija koje dokazuju da Hrvatice vole dobre štikle Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba +17 Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba

Štikle s potpeticom tankom poput igle i ženstvena suknja za šetnju centrom Zagreba Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 9 +7 Zagrebačka street stylerica nosi rastezljivu suknju pencil kroja brenda Elisabetta Franchi

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju