Cvijeće uljepšava bilo koju prostoriju u domu. Ako na raspolaganju nemate vlastiti cvijetnjak, posađeno bilje u lončanicama ili stručak kupljenog cvijeća, prostorije u domu možete razvedriti i uljepšati malim cvjetnim trikovima koje su baš svakome dostupne.

Uokvirene cvjetne fotografije i slike te foto-tapete mogu biti zanimljiv dekorativni detalj koji će transformirati prostoriju, podariti joj toplinu i unijeti dašak proljeća u dom.

Oni koji su vještiji omiljeno cvijeće mogu samostalno nacrtati ili naslikati, staviti u okvir i objesiti na zid u dnevnoj sobi, u kuhinji ili čak u kupaonici. Oslikati možete i dio zida, ormariće, naslon stolca, sjenilo za lampu ili neki sličan komad namještaja.

Vaza s cvijećem 10 primjera kako vaza s cvijećem može uljepšati dom

Dakako, slike cvijeća možete kupiti i od profesionalnih umjetnika i galerija ili omiljene pupoljke fotografirati, isprintati pa postaviti na željeno mjesto u domu.

Na raspolaganju su vam i zidne foto-tapete sa cvjetnim uzorkom, ili čak obične ljepljive tapete koje se mogu oblikovati u predimenzionirani cvijet te nalijepiti na zidove dječje sobe. Tu su i cvjetne zavjese, posteljina, stolnjaci i jastučnice koje mogu predstavljati efektan dodatak.

Slika nije dostupna Orhideja, božur, tulipan... Znate li koji je vaš cvijet rođenja prema horoskopskom znaku?

Najbolje od svega? Isprintano, oslikano i otisnuto cvijeće ne vene, pa će uljepšavati vaš dom koliko god dugo to budete željeli. Zavirite u našu fotogaleriju i nadahnite se za cvjetne igre u domu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju