Doba je godine kada balkone, vrtove i dvorišta krasi raznoliko cvijeće, a s dolaskom sve toplijeg i sunčanijeg vremena ono će biti sve bujnije i ljepše. No ako ste među onima koji se uvijek čude kako drugima cvijeće tako lijepo uspijeva, a vama ne, to ne znači da se morate odreći cvijeća i bilja u vlastitom domu.

Koliko god se trudili, nekada uzgoj cvijeća jednostavno ne uspijeva, ali uvijek vrijedi pokušati opet jer možda baš taj put uspije.

Ako ipak želite predahnuti od pokušavanja ili jednostavno niste tip osobe koja se voli brinuti za cvijeće, uvijek možete izabrati umjetnu biljčicu koje u današnje vrijeme zaista izgledaju poput pravih.

Slika nije dostupna Žuti listovi, smeđi rubovi… Pet rješenja za spas biljaka koje su klonule

Naročito lijepo izgledaju umjetne viseće biljke koje će izgledati atraktivno u svakom prostoru, pa i u kupaonici ili kuhinji, a da se ne morate brinuti hoće li previše vlage ili suhog zraka naštetiti biljci.

Pronašli smo i umjetnu lavandu te travu pampas, jednu od najpopularnijih umjetnih biljaka u posljednje vrijeme – možda je napokon vrijeme da je stavite i u vlastiti dom.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite sedam umjetnih biljaka koje će biti krasan ukras doma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju