Odvažno, blistavo, oversized i upečatljivo! Tako bi najbolje opisali fantastičnu novu kolekciju koju je upravo izbacio najjači hrvatski brand kada se radi o luksuznom nakitu - ZAKS.

Galerija

 Kolekcija pršti od bold trendova koji se nose na najglamuroznijim revijama, a ono što nas posebno oduševljava su cijene koje su u ovoj priči pristupačnije nego ikad.

 

BOJE SVJETSKIH TRENDOVA

Impresivna poslastica kolekcije zima 2019/20 je eksplozija boja koju Zaks donosi kroz brojne naušnice, ogrlice, prstene i narukvice. Ovaj je trend zaludio svjetske modne piste, a mi ne možemo odlučiti izgleda li bolje uz crne outfite ili one u boji. Osim snažnih colora, ovaj nakit opisuje i oversized statement izgled zbog čega jedva čekamo vidjeti kako će ga nositi hrvatske fashionistice.

PR
PR

LANČANA REAKCIJA STILA

Još jedan neodoljiv trend koji donosi ovaj poznati brand nakit je ispleten u karikama. Uz klasične narukvice i ogrlice, ove se sezone imamo priliku istaknuti i prstenima i naušnicama u istom stilu.

PR
PR

PR
PR

BISERI I IZAZOVNE LINIJE

Kao točka na “i” ove priče dolaze idilični biseri i nakit izazovnih linija koji modnu igru vodi na novu razinu odvažnosti, prkoseći zimskoj statičnosti i bacajući minimalizam u zaborav. Osim predivnog zlata, nove Zaksove detalje ukrašene cirkonima možete pronaći i u srebru.

PR
PR

UVIJEK PRISUTNA TRADICIJA U NAJLJEPŠEM IZDANJU

Kad pomislimo na tradicijski nakit prvo se sjetimo Zaksa! Naušnice poput Konavoka, Rećina, Botuna i (na slici) Dalmatinka, kao i narukvice, ogrlice i prsteni u pripadajućim kompletima profinjen su izbor za svako doba, a obogaćeni bijelim biserima i crvenim detaljima savršeni su za blagdanske evente.

PR
PR

Detaljnije informacije o kolekciji pogledajte na Zaksovoj web stranici, a za cjelokupan nakit pratite Zaks Instagram i Facebook.