Finalistice natječaja Detox Mg spremne su za 'resetiranje' svojih tijela u sklopu programa koji će trajati 21 dan. Stručnjaci su za njih spremili poseban detoksikacijski plan, jelovnik i režim vježbanja zahvaljujući kojima će ove dame pripremiti tijelo za plažu i obnoviti energiju

Aleksandra Svečnjak,Christina Duić, Marina Belak, Mirela Kičema i Maja Pušić finalistice su natječaja Donat Detox Mg.

Tri tjedna živjeti će prema posebnom programu i slijediti detoksikacijski plan. Prijavile su se iz različitih razloga, a sve imaju istu želju – usvojiti nove prehrambene navike koje će im pomoći da očuvaju svoje zdravlje.

Nutricionistica je za finalistice pripremila poseban program prehrane, a svako jutro dame će započinjati dan uz bocu Donat Mg vode.

Osjećam se u zadnje vrijeme dosta umorno i napuhnuto. To ne mogu korigirati svojim načinom prehrane i ovo mi je bilo idealno rješenje da si pripomognem, rekla je Christina.

Marina želi osloboditi svoje tijelo od teške hrane, ali i sabrati misli. Stalno smo pod stresom od tog brzog načina života, zaključila je.

Aleksandra vjeruje da će joj program Detox Mg dati dozu energije potrebnu za promjenu nekih životnih navika pa bi tako voljela postati pokretnija i smanjiti bol u koljenima.

Nutricionistica Kristina Aralica Tušak pripremila je za njih poseban program prehrane, a svako jutro dame će započinjati dan uz bocu Donat Mg vode.

Iz plana prehrane izbačene su namirnice koje opterećuju probavni sustav i koje su potencijalni alergeni. U tim jelovnicima nema namirnica koje sadrže gluten, ograničeni su mliječni proizvodi, rafinirani šećeri, alkohol, cigarete, čokolada i kava, kazala je mr. sc. Aralica Tušak.

Dame su sigurne da će im sudjelovanje u ovom programu donijeti pozitivne promjene, a njihov napredak možete pratiti na našem portalu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju