Kim Kardashian pojavit će se u filmu "Oceans 8". Remake filma "Oceans 11"u kojoj su glavne uloge imali George Clooney i Brad Pitt snima se s novom ženskom glumačkom postavom

Kim Kardashian u New Yorku je snimala svoj cameo za film "Oceans 8". Remake filma "Oceans 11" u kinima bi se trebao pojaviti 2018. godine, a glavne uloge u filmu glume Sandra Bullock i Cate Blanchett.

Radnja filma još uvijek nije u potpunosti poznata, ali zna se da će se dio priče fokusirati na Met Galu. Popularno modno događanje koje se svake godine održava u njujorškom muzeju Metropolitan uvijek okuplja svjetske zvijezde pa su producenti „Oceans 8“ okupili brojne poznate dame koje će u filmu imati cameo ulogu.

Među njima je i Kim Kardashian koja je na snimanje došla u haljini i bundi modne kuće Givenchy.

Haljina je bila potpuno prozirna u donjem dijelu i otkrivala "bodysuit" u boji kože koji tijelo štiti od pogleda, iako su svi na prvi pogled pomislili da reality zvijezda ispod haljine ne nosi ništa.

Negdje na putu do snimanja Kim se očito potkrala mala modna nezgoda. Naime, haljina se malo potrgala na prednjem dijelu, ali ta greškica sigurno će biti izbrisana u postprodukciji filma pa će Kim na velikom ekranu izgledati tip-top od glave do pete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju