Zgodna ideja uz pomoć koje možete napokon iskoristiti svoje 'polupane lončiće'koje čuvate u ormarićima i u ostavama može biti odlična ljetna zabava. Bacite se na posao!

Zašto i vi na zidu balkona, vikendice ili kuće ne bi imali originalan cvijetnjak? Za to nije potrebna velika mudrost već nekoliko starih lončića koji su polupani i više vam ne mogu poslužiti u kuhinji, malo zemlje i biljke.

Odaberite nekoliko istih ili sličnih lončića s ručkicama pa na svakom iznad ručkice izbušite rupicu (radi vješanja).

Na dnu svakog lončića također napravite malu rupicu radi drenaže (otjecanja viška vode) pa svaki lončić akrilom u spreju obojite u boju po želji.

Uz pomoć špage i metalnog ringa napravite visilicu za svaki lončić te ih jednog po jednog objesite na čavao koji ste prethodno učvrstili u zid.

Odlična ideja za ljetnice ili još bolje - začinsko bilje. Uživajte!

Tea vam pomaže da budete kreativne i same uredite svoj interijer!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera. Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

Pokušajte ga sami spasiti i urediti uz pomoć Teinih savjeta, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju