U doba ekološke osviještenosti kada je postalo sasvim prirodno i uvriježeno da se otpad i razna ambalaža iz domaćinstva reciklira, pogledajte što sve možete napraviti od običnih plutenih čepova

Nabavite obične plutene čepove od vina ili jednostavno pogledajte u ladicu skriva li se tamo koji, a možete upitati i prijatelje jer ljudi često bez ikakvog posebnog razloga, čuvaju plutene čepove!

Nabavite vijenac od stiropora i pribadačama bodite jedan po jedan dok ne napravite originalni vjenčić kao na fotografiji.

>> 7 malih trikova za veliko raspoloženje interijera

>> Pozivamo vas na Teine kreativne radionice u svibnju!

Vijenac može biti odlična kulisa na ulaznim vratima koja će dočekati vesele goste koje ste pozvali na tulum.

Od nekoliko čepova uz pomoć satenskih vrpci napravite male zgodne kockice i ispod mašnice utaknite papirić s ispisanim imenom gosta za večerom koju ćete pripremati i poslužiti uz neko fino vino.

U svakom slučaju, jeftino, originalno i prije svega zabavno za izradu!

Tea vam pomaže da budete kreativne i same uredite svoj interijer!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera. Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

Pokušajte ga sami spasiti i urediti uz pomoć Teinih savjeta, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju