Želite li provjeriti svoju kreativnost predlažemo da se pridružite jednoj od radionica pod stručnim vodstvom. Dovoljno je da pronađete malo slobodnog vremena i dođete te naučite tehnike koje će vam pomoći prilikom uređenja doma

Zadovoljna i Tea daruju vam radionice tijekom listopada. Provjerite što vam se najviše sviđa i pošaljite mail sa svojim podacima, brojem telefona i željenim terminom na zadovoljna@novatv.hr!

10.11.SRIJEDA - 2K CRACKLE + PITTORICO BOŽIĆNA KUGLA
10 - 11.30 sati

Idemo zadiviti sve one koji će se ovog Božića naći pred vašom jelkom. Okitite je upravo ovakvim lijepim kuglama koje ćete naučiti raditi.

11.11.ČETVRTAK - KAMEN, MRAMOR I ŽELJEZO
17.30 - 19:30 sati

Tri kuglice - tri tehnike i puuuuuuno kombinacija istih! Napravit ćemo 3 zanimljiva efekta, po svaki na jednoj kugli i dobiti ideje kako ih možemo i međusobno kombinirati.

12.11. PETAK - IDILA NA SNIJEGU!
17.30 - 19.30 sati

Najsnježnija radionica mjeseca! Nikako ne propustite sudjelovati na radionici s koje ćete kući ponijeti po jednu čarobnu 'bombicu'.

15.11. PONEDJELJAK - IZRADA NAKITA: PRIVJESAK
17.30 h - 19.30 sati

Radi izuzetno velikog interesa, ponavljamo HIT radionicu. Oduvijek ste htjeli kamenčić bez rupe pretvoriti u privjesak?! Na ovoj radionici savladati ćemo upravo tu tehniku omatanja nebušenog kamenčića u predivan privjesak.

17.11. SRIJEDA - SNJEŽNA GLITTER KUGLA
10.00 - 11.30 sati

Stiropor kugle su jako glatke. I to nam se nikako ne sviđa. :) Stoga smo ih odlučili 'obući' u snijeg, napraviti zgodne motive na njima i nabaciti im pokoju šljokicu. Za svaki slučaj!

18.11. ČETVRTAK - ZIMSKA ČAROLIJA NA STAKLU
17.30 - 19.30 sati

Čaše će poslužit kao originalan svjećnjak, a mi ćemo se zabaviti s nekoliko različitih tehnika kako bismo ih napravili. Božićnih motiva imamo dovoljno - dame biraju!

19.11. PETAK - ADVENTSKI VJENČIĆ ZA VRATA
17.30 - 19.30 sati

Uvijek aktualna i rado posjećena radionica. Radimo vjenčić koji ćete objesiti na vrata. Bit će tu i decoupagea i trakica i glittera i perlica. Bit će originalan i upravo u boji koja VAMA odgovara!

22.11. PONEDJELJAK - PRSTEN OD ŽICE
18.00 - 19.30 sati

Na ovoj radionici ćemo naučiti kako od bezlične žice tehnikom wirewrapa oblikovati lijepi prsten. Ovo je osnova pomoću koje ćete kasnije moći realizirati mnoge vlastite ideje dodavanjem različitih detalja.

24.11.SRIJEDA - GIPSANI SVIJEĆNJACI
10 - 11.30 sati

Iz bogate ponude kalupa u našoj trgovini, odabrali smo svjećnjake u obliku zvijezde i kruga koje smo za vas izlili, a ukrašavat ćemo ih slijedećim medijima: zlatni listići, patine, konturne i akrilne boje.

25.11. ČETVRTAK - DECOUPAGE NA TAMNOJ PODLOZI
17.30 - 19.30 sati

Staklene boce oduvijek su bile izvor inspiracije mnogim kreativcima. Mi smo odlučili otići korak dalje i zajedno s vama na današnjoj radionici napraviti bogate i raskošne staklene ljepotice, a usput ćemo naučiti i sve tehnike decoupage tehnike na tamnim podlogama na staklu.

26.11. PETAK - ADVENTSKI VJENČIĆ ZA STOL
17.30 - 19.30 sati

Drugi dio priče o Advenstkim vjenčićima. Ovoga puta radimo raskošne vjenčiće za stol s pripadajućim svijećama i silom detalja bez kojih svaki pravi vijenac ne bi mamio poglede i uzdahe!

29.11. PONEDJELJAK - NARUKVICA OD ŽICE
18.00 - 19.30 sati

Pridružite nam se na još jednoj radionici izrade nakita gdje ćemo naučiti radit narukvicu koristeći 'gizmo'; vrlo koristan alat u svijetu izrade nakita od žice. Naučit ćete i kako sami napraviti jednostavnu kopču za ovaj tip narukvice.

Cijena radionice uključuje sav potreban materijal i pribor, a svoj uradak nosite sa sobom kući! Informacije i rezervacije termina na www.nb-net.hr. Na radionice se možete prijaviti u NB Hobby&Art osobno ili telefonom na broj 01/3778 482.

Sve radionice koje se održavaju u Kustošijanskoj 1 u Zagrebu, a vodi ih Tea Jukić koja vas savjetuje u rubrici Uradi sama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju