Kako da make-up na licu potraje što duže, da se ne izbriše i ne izblijedi, pitanje je na koje odgovor traže mnoge ljubiteljice šminke. Potrazi sada može doći kraj jer pronašli smo savršeni fiksator s kojim će make-up izgledati kao kada ste ga nanijeli i do 16 sati kasnije

Mnoge ljubiteljice make-upa nestrpljivo čekaju dolazak američkog brenda dekorativne kozmetike Urban Decay u Hrvatsku, najavljen nakon Nove godine, a jedan proizvod sigurno će biti među najtraženijima.

Mnoge ljubiteljice make-upa nestrpljivo čekaju dolazak brenda Urban Decay u Hrvatsku, najavljen nakon Nove godine, a jedan proizvod sigurno će biti među najtraženijima

Riječ je o fiksatoru za šminku All Nighter Long Lasting Setting Spray koji garantira besprijekoran make-up i do 16 sati nakon nanošenja šminke. Jedan od najpopularnijih proizvoda Urban Decaya ljubiteljice make-upa izabrale su za najbolji fiksator za šminku s ocjenom 10/10.

Sprej za fiksiranje šminke djeluje poput maglice koja će make-up učiniti besprijekorno postojanim te će cijeli dan izgledati kao da ste ga tek nanijeli, bez da izblijedi, izbriše se, uđe u sitne borice ili da se rastopi po vrućinama.

Razvijen u ekskluzivnom partnerstvu sa Skandinavijom, formula fiksatora All Nighter Long Lasting Setting Spray odgovara svim tipovima kože, ne sadrži ulja niti parabene te ima patentiranu tehnologiju za kontroliranje temperature. To znači da sprej snižava temperaturu make-upa kako bi puder, sjenilo, rumenilo i korektor ostali na mjestu, čak i u vrućim i vlažnim ili hladnim i vjetrovitim uvjetima.

Za sada se Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray može kupiti samo u inozemstvu, ali već početkom 2018. bit će dostupan i u Hrvatskoj. Na web trgovini Urban Decaya cijena spreja je 32 američka dolara (205 kuna) pa je za očekivati da će cijena biti slična i kod nas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju