Dom možete transformirati u ugodnu jesensku oazu upotrebom atraktivnih detalja u tradicionalnim bojama ove sezone. Na raspolaganju vam je sve od toplih žutih nijansa, preko upečatljive narančaste do boje trule višnje te zagasitih smeđih tonova.

Galerija Mali detalji za transformaciju doma u jesensku oazu - 10 Mali detalji za transformaciju doma u jesensku oazu - 8 Mali detalji za transformaciju doma u jesensku oazu - 7 +6 Nova jastučnica ili dekica u jesenskim bojama

Umjesto da kupite novi kauč za dnevnu sobu u nekoj od spomenutih boja, ukrasite postojeći model ukrasnim jastučićem s novim jastučnicama u nijansama jesenskog lišća. Preko kauča možete prebaciti i dekicu u nekoj toploj boji.

Police za knjige nanovo organizirajte i istaknite one s koricama u jesenskim bojama, a stolić u dnevnoj sobi ukrasite svijećom s mirisom začinjene bundeve.

Ideje za dekoriranje doma s kraljicom jeseni bundevom - 12 12 originalnih ideja za uređenje doma kao iz čudesne priče

U trgovinama vam je na raspolaganju mnoštvo efektnog, ali jednostavnog dekora uz pomoć kojeg će svaki dom zablistati kao što su vaze, podlošci za čaše, ukrasne zdjele i slično. Ako ste vješti s kistom i bojama i sami možete nanovo ukrasiti već postojeće detalje iz doma.

Mali detalji za transformaciju doma u jesensku oazu - 2 Posteljina s daškom jesenskih boja (Foto: Living4media)

Novi stolnjak, zavjesa ili tepih također će dramatično promijeniti izgled vašeg stana ili kuće. Pripazite samo da kombinirate više različitih boja u jednoj sobi jer su jednobojni prostori iznimno dosadni.

Kuhinju će razigrati i nova podloga za rezanje povrća smještena na nekom istaknutom mjestu ili pak nova šalica za kavu strateški „ostavljena“ na vidljivoj poziciji.

Jednorog-bundeva Preslatko! Kako od bundeve napraviti jednoroga u nekoliko koraka?

Uvijek se možete okrenuti i prirodi te dom ukrasiti plodovima jeseni. Napravite jestive aranžmane od mandarina i drugog jesenskog voća, a blagovaonski stol ukrasite buketom lijepog jesenskog cvijeća.

Ideju za transformaciju doma u toplu jesensku oazu pronađite u našoj fotogaleriji.

Mali detalji za transformaciju doma u jesensku oazu - 4 Nova jastučnica ili dekica u jesenskim bojama (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju