Poput mnogih europskih zemalja, i Danska se bori s rapidno padajućim natalitetom. Zbog stope od 1,7 djeteta po obitelji jako se brinu kako će održati populaciju, a statisika od 5,8 milijuna stanovnika Danske u 2013. godini za Dance je poražavajuća. No danska putnička kompanija Spies Reiser našla je način kako potaknuti ljude na prokreaciju i snimila urnebesnu reklamu začinjenu provokativnošću

Niska stopa nataliteta muči i Dansku, a danska putnička kompanija Spies Reiser našla je rješenje kako potaknuti parovi na prokreaciju. Lani je ova kompanija nudila besplatan odmor i tri godine besplatne hrane i drugih potrepština za dijete svima koji su mogli dokazati da su dijete začeli na odmoru kojeg su bukirali preko njihove kompanije. Sa svojom misijom nastavljaju i dalje te su snimili urnebesnu reklamu začinjenu provokativnošću koja nudi rješenje ovom problemu.

Danska putnička kompanija Spies Reiser našla je način kako potaknuti ljude na prokreaciju i snimila urnebesnu reklamu začinjenu provokativnošću

U reklami je prikazano da zbog niskog nataliteta zapravo najviše pate žene koje žele postati bake. Evo kakvo rješenje Spies Reiser nudi u reklami koju možete pogledati na kraju teksta:

'Ne možete kupiti ljubav. Ili možete? Danski sustav socijalne skrbi je pod pritiskom. Unatoč malom napretku, i dalje se ne rađa dovoljno djece. I to nas sve brine. Ali oni koji možda najviše pate su majke koje nikad neće znati kako je to imati unuka.

>> Reklama koju ćete htjeti gledati iznova i... iznova

Ali nemojte očajavati. Možda smo pronašli rješenje. Kao što već možda znate, ljudi više upražnjavaju seks na ljetnom odmoru. Ali ono što možda ne znate je da tjelovježba s partnerom još više povećava želju za seksom jer mozak tada otpušta endorfine. Znojite se, srce vam kuca brže i ostajete bez daha. To su simptomi koje osjećamo kad smo zaljubljeni i kad osjećamo seksualno uzbuđenje. To povećava želju za seksom, a time i mogućnost začeća.

Zato, ako jako želite postati baka nudimo vam Spies Parent Purchase. Pošaljite svoje dijete na aktivan odmor i dobijte unuka u roku od devet mjeseci. Pokažite koliko želite postati baka.

Udružimo snage i dajmo svijetu više unučadi. Ako ne žele učiniti to za svoju zemlju, sigurno će učiniti za svoje majke.

Učinite to za Dansku. Učinite to za mamu. Dostava unutar devet mjeseci nije garantirana.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju