Zagrebački Muzej suvremene umjetnosti ponovno će biti mjesto kreativnih susreta, ugodnih druženja i centralno mjesto za nabavku originalnih poklona. Vraća se HUSH HUSH market 12!

Galerija Hush Hush Market Hush Hush Market Hush Hush Market +19 UPcandle design

Jedan od najdugovječnijih i time najuspješnijih izložbeno-prodajnih sajmova i ovog se prosinca vraća u svoj omiljeni atrij Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Kroz dva dana izlaganja, 9. i 10. prosinca, od 11 do 19 sati HUSH HUSH market će svim posjetiteljima pružiti priliku da podrže rad talentiranih dizajnera i umjetnika iz Hrvatske i regije te uživaju u kupnji i blagdanskom darivanju.

Dvanaesto izdanje popularnog događanja donosi 41 originalan i zanimljiv brend, a moći ćete pronaći odjeću, torbe, umjetnički nakit, ukrasne predmete za dom od keramike i drveta, ilustracije, prirodnu kozmetiku te igračke za najmlađe.

Hush Hush Market UPcandle design (Foto: Hush Hush Market)

Nastao iz potrebe kreativaca, dizajnera i umjetnika za prezentacijom široj publici, HUSH HUSH market želi podsjetiti na važnost podrške lokalnoj ekonomiji, malim brendovima i njihovim limitiranim serijama proizvoda, ali i potaknuti povezivanja kupaca s umjetnicima i razmjenu ideja i iskustava. Osim kao mjesto s najkreativnijim poklonima, HUSH je omiljen i zbog iznimno pozitivne atmosfere koja cirkulira među posjetiteljima i izlagačima.

Hush Hush Market HAPPY BENEDIKT (Foto: Hush Hush Market)

Hush Hush Market retrodesign (Foto: Hush Hush Market)

Veselimo se svakom novom HUSH HUSH marketu kao da je prvi. Mnogi od izlagača su nam već postali i dobri prijatelji pa je vikend u njihovom društvu uvijek i razlog za dobru zabavu. Našoj maloj zajednici će se tijekom nadolazećeg novog izdanja pridružiti 18 novih brendova i umjetnika koji prvi put izlažu s nama.

Imat ćemo puno noviteta koje želimo predstaviti vjernoj publici koja je iz godine u godinu sve mnogobrojnija te nas podržava i potiče u našem radu. Sigurne smo da će i ove godine HUSH HUSH market biti mjesto s najkreativnijim božićnim poklonima, poručile su ovim povodom organizatorice i vlasnice brendova LP design i Zizou nakit, Petra Lasić i Zdravka Radić.

Tko izlaže na HUSH HUSH marketu #12?

Levin Coco, Ghrei, UP Candle Design, Petra Žabčić Art, Boo.Lab, Dišpetoža jewellery, Karaka design, Link by Ogi, Plant Ant, GoRetro, Issa Arts, Citoyenne K., MIKO fashion, OMOTOUCH, Krakle keramika, boja Creative Studio, SKIN MACHINE Design, Happy Benedikt, LP design, Zizou, Anibas Atelier, Art Design by Tamara, Retro design, Mica Torbica, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Drop Company, OvoNijeNakit / notAjewelry, Čikn Handmade Thingies, Bug In My Home, Sitolab, La Borša, AVI by Iva Karla, DI Dizajn, Ana Kolega, ART+journal, Dnevna doza biljaka/Kote Himmeli, tasa.na.tasa, Shuz, Koncrete jewelry (SLO), Ana Popović (SRB) i ANTS (SRB).

  Hush Hush Market Hush Hush Market (Foto: Hush Hush Market)

Hush Hush Market Dropco (Foto: Hush Hush Market)

Hush Hush Market Dropco (Foto: Hush Hush Market)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju