Još nas dva tjedna dijele od Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, koji volimo jednako kao dolazak proljeća. Temperature su porasle, dani su nešto duži, a na božićne dekoracije već smo pomalo i zaboravili.

Galerija Uskrsno drvce s Etsyja Uskrsno drvce s Etsyja Uskrsno drvce s Etsyja +2 Etsy, 41 EUR

Osim proljetnog duha koji sa sobom nosi Uskrs, veselimo se ukusnoj hrani karakterističnoj baš za taj blagdan te predivnim i šarenim dekoracijama kojima ćemo urediti dom. Pisanice, zečevi, gnijezda i proljetno cvijeće samo su neki ukrasi koji će krasiti naš dom u sljedećih mjesec dana.

Jeste li ikada svoj uskrsni dom ukrasili lampicama? Lampice su obično rezervirane za zimsko uređenje doma. Stavljamo ih na jelku, oko prozora i na balkone kako bi domu dali tu romantičnu i toplu notu.

Međutim, omiljene svjetleće dekoracije ne moramo se odreći kad prođe Božić. Internetske trgovine već su prepune raznih lampica s uskrsnim motivima koji će ovaj Uskrs učiniti ljepšim nego ikad. Jedne smo takve pronašli na simpatičnom uskrsnom drvcu iz trgovine Etsy.

Uskrsno drvce s Etsyja Etsy, 41 EUR (Foto: Etsy)

Plastično drvce u toploj bijeloj boji, visine 60 centimetara, izgleda baš realistično. Odlično će se uklopiti u svaki ambijent i prostoru dati dozu zaigranosti.

Drvce je posebno po svjetlećim uskrsnim jajima koja izgledaju kao da su blago napukla te svijetle iz udubina. Ima dovoljno mjesta i grana pa ga možete dodatno ukrasiti svojim pisanicama i tako stvoriti unikatnu uskrsnu dekoraciju.

Uskrsno drvce s Etsyja Etsy, 41 EUR (Foto: Etsy)

Ovaj je proizvod na Etsyju dobio same petice, a zadovoljni korisnici komentiraju kako je svjetlo intenzivno, a cijelo drvce izrazito kvalitetno i jako realistično.

Preslatki krzneni buketi s ušima i repićem koje je osječka cvjećarnica osmislila za Uskrs Osječka cvjećarnica Florista ima u ponudi preslatke uskrsne bukete - 3 Osječka cvjećarnica Florista ima u ponudi preslatke uskrsne bukete - 1 +0 Osječka cvjećarnica Florista ima u ponudi preslatke uskrsne bukete - 2

Ako ste počeli uređivati svoj uskrsni dom, a ovo vam se drvce svidjelo, možete ga naručiti na stranicama internetske trgovine Etsy, a za jedno drvce treba izdvojiti 41 euro.

15 prijedloga uz koje će uskrsni stol izgledati kao iz slikovnice Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola - 4 Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola - 15 Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola - 14 +11 Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola - 13

Uskrsno drvce s Etsyja Etsy, 41 EUR (Foto: Etsy)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju