Još nas dva tjedna dijele od Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, koji volimo jednako kao dolazak proljeća. Temperature su porasle, dani su nešto duži, a na božićne dekoracije već smo pomalo i zaboravili.

Galerija Uskrsno drvce s Etsyja Uskrsno drvce s Etsyja Uskrsno drvce s Etsyja +2 Etsy, 41 EUR

Osim proljetnog duha koji sa sobom nosi Uskrs, veselimo se ukusnoj hrani karakterističnoj baš za taj blagdan te predivnim i šarenim dekoracijama kojima ćemo urediti dom. Pisanice, zečevi, gnijezda i proljetno cvijeće samo su neki ukrasi koji će krasiti naš dom u sljedećih mjesec dana.

Jeste li ikada svoj uskrsni dom ukrasili lampicama? Lampice su obično rezervirane za zimsko uređenje doma. Stavljamo ih na jelku, oko prozora i na balkone kako bi domu dali tu romantičnu i toplu notu.

Međutim, omiljene svjetleće dekoracije ne moramo se odreći kad prođe Božić. Internetske trgovine već su prepune raznih lampica s uskrsnim motivima koji će ovaj Uskrs učiniti ljepšim nego ikad. Jedne smo takve pronašli na simpatičnom uskrsnom drvcu iz trgovine Etsy.

Uskrsno drvce s Etsyja Etsy, 41 EUR (Foto: Etsy)

Plastično drvce u toploj bijeloj boji, visine 60 centimetara, izgleda baš realistično. Odlično će se uklopiti u svaki ambijent i prostoru dati dozu zaigranosti.

Drvce je posebno po svjetlećim uskrsnim jajima koja izgledaju kao da su blago napukla te svijetle iz udubina. Ima dovoljno mjesta i grana pa ga možete dodatno ukrasiti svojim pisanicama i tako stvoriti unikatnu uskrsnu dekoraciju.

Uskrsno drvce s Etsyja Etsy, 41 EUR (Foto: Etsy)

Ovaj je proizvod na Etsyju dobio same petice, a zadovoljni korisnici komentiraju kako je svjetlo intenzivno, a cijelo drvce izrazito kvalitetno i jako realistično.

Preslatki krzneni buketi s ušima i repićem koje je osječka cvjećarnica osmislila za Uskrs Osječka cvjećarnica Florista ima u ponudi preslatke uskrsne bukete - 3 Osječka cvjećarnica Florista ima u ponudi preslatke uskrsne bukete - 1 +0 Osječka cvjećarnica Florista ima u ponudi preslatke uskrsne bukete - 2

Ako ste počeli uređivati svoj uskrsni dom, a ovo vam se drvce svidjelo, možete ga naručiti na stranicama internetske trgovine Etsy, a za jedno drvce treba izdvojiti 41 euro.

15 prijedloga uz koje će uskrsni stol izgledati kao iz slikovnice Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola Ideje za ukrašavanje uskrsnog stola +11 Uskrsni stol uz malo truda može izgledati kao iz slikovnice

Uskrsno drvce s Etsyja Etsy, 41 EUR (Foto: Etsy)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju