Biotrening centar za brigu o zdravlju i tjelesnoj formi obilježio je godinu dana uspješnog poslovanja u kojem se vodi načelima koja svakom pojedincu omogućuju izgraditi „bolju verziju sebe“.

 Misija Biotrening centra umjerena je na to da svojim članovima pomogne živjeti zdravo, aktivno i uspješno te da unaprijede svoje zdravlje i performanse – kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu.

Proslava godišnjice okupila je dosadašnje članove, partnere i suradnike koji su uživali u druženju u opuštenoj atmosferi Plaza bara uz fenomenalne The Frajle. Za sve one koji će tek postati korisnici usluga Biotrening centra, organiziran je Dan otvorenih vrata tijekom kojeg su svi zainteresirani mogli doznati više i isprobati usluge koje centar nudi. Tijekom Dana otvorenih vrata mnogi su se zabavljali raznim natjecanjima i osvojili brojne sponzorske nagrade koje su osigurali partneri centra – Mentalni trening, Nutrilife Centar, Polleo sport, Bauerfeind, Davor Hair and Soul i Jamieson.

PR PR

Biotrening centar suvremeno je uređeni prostor koji okuplja multidisciplinaran tim kineziologa, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta, ortopeda i liječnika. U dijagnostiku tjelesne forme, kao jedne od najprepoznatljivijih mogućnosti koje Biotrening nudi, uključen je tim stručnjaka koji povezuje znanja iz kineziologije, nutricionizma, psihologije i medicine. Uz individualnu izradu plana i programa treninga, članovi Biotrening centra imaju i opciju besplatnog savjetovanja u vezi prehrane. Revolucionarni pristup zdravlju, koji kombinira spoj tjelesnog vježbanja i poliklinike na jednom mjestu, Biotrening čini jedinstvenim centrom koji zadovoljava potrebe i rekreativaca i vrhunskih sportaša. Uz suradnju s Mentalnim treningom i Nutrilife Centrom, Biotrening centar zatvara krug koji naziva „sinergija 360“ i tako pruža cjelovitu uslugu pojedincima na putu do boljeg fizičkog i mentalnog stanja.

PR PR

Prostor centra proteže se na 1800 četvornih metara te nudi teretane, četiri dvorane za grupne treninge, dvoranu za privatne treninge, Ladies Only teretanu, kao i dio u kojem se nalazi Biotrening poliklinika. Svi navedeni prostori unutar centra vrhunski su opremljeni, osiguravaju jednostavno, sigurno i kvalitetno korištenje sprava za vježbanje, dok je praćenje razvoja plana i programa treninga dostupno i putem mobilne aplikacije. Od sigurnog puta do vaše bolje verzije, dijeli vas jedan korak – dođite i informirajte se o ponudi Biotrening centra na adresi Maksimirska 8 (Kvaternik Plaza) u Zagrebu! Više na www.biotrening.hr 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju