Zamijenite 50 active beauty bodova za časopis i Crystal Vision privjesak

U „najluđoj noći“ u godini nitko vas neće pitati zašto blistate od glave do pete. Kaže se „kako ju dočekate, takva će vam i biti“, a vi recite „kakvi ju dočekamo, takva će nam i biti“. Upravo zato se na Silvestrovo na stylingu ne štedi – dapače, šljokice, bogati make-up i raskošne večernje haljine sastavni su dio dočeka Nove godine.

Novi broj active beauty časopisa za prosinac donosi vam savjete, ideje i preporuke različitih stylinga idealnih za novogodišnji sjaj. Primjerice, kombinacija smoky eyesa s crvenim ružem i crnom haljinom nepogrešiva je i elegantna. S druge strane, ako u zadnjoj noći 2017. godine želite proslaviti i njene make-up hitove, active beauty donosi vam make-up prijedlog za kombiniranje predimenzioniranih trepavica, kao i prijedloge za metalik make-up styling za usne i kapke koji je obilježio proteklu godinu. Kao dodatnu opciju, active beauty piše i o „panda eye“ stylingu s nekoliko kapi šljokica koji pruža izgled neodoljive nježnosti i slatkoće.

Na što god da se odlučite, jedino je važno da se osjećate sjajno i zadovoljno. Ako je suditi prema uzrečici s početka članka, uz active beauty časopis i malo sreće, čeka vas blistava 2018. godina jer u zamjenu za 50 active beauty bodova od 1. do 31. prosinca (ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju) dobivate časopis active beauty i Crystal Vision privjesak „Sretna djetelina“. Crystal Vision privjesak nadopunit će vašu blistavu novogodišnju kombinaciju i tako vam pomoć da zablistate.

Dodatne informacije potražite na dm-ovoj internetskoj stranici, a kako ne biste propustili ni jedan novitet pratite dm na Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju