Za one koji žele čvrstu, lijepo oblikovanu i podignutu stražnjicu donosimo vježbu koja uz minimalne pokrete donosi rezultate. To je vježba koja ne ostavlja prostora za izgovore jer je za izvođenje dovoljno malo prostora, ne trebaju vam rekviziti, a možete je odraditi dok gledate svoju omiljenu TV seriju.

Galerija Vježba - gluteus podizači Vježba - gluteus podizači AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE FAT BURNING Anticelulitna krema s učinkom grijanja +2 AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE FAT BURNING Anticelulitna krema s učinkom grijanja

Ako želite da vaša guza, ali i ostatak tijela bude u top-formi, pridružite nam se i zajedno s našom trenericom Ninom svaki dan odradite vježbu na kojoj će vam tijelo biti zahvalno. Tijekom 21 dana, koliko traje naš izazov, naučite kako pravilno izvoditi vježbe, ali i kako svakodnevnim vježbanjem usvojiti zdrave navike.

Za bolje rezultate prije vježbanja možete isprobati AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE FAT BURNING Anticelulitnu kremu s učinkom grijanja koja pojačava razgradnju masnih jastučića u potkožnom tkivu i smanjuje skladištenje masti u potkožnom tkivu. Osim toga ubrzava detoksikaciju kože, smanjuje vidljivost celulita i pojačava cirkulaciju krvi u koži, a pokazala se korisna i za gubitak centimetara na području bedara, trbuha i bokova. Izgubite li centimetre na tim mjestima, vaša će čvrsta guza svakako više doći do izražaja. Nakon nanošenja kreme možete očekivati trnce, crvenilo i osjećaj umjerenog do jakog grijanja, no to samo znači da je proces prokrvljenosti kože snažno aktiviran i da aktivni sastojci već djeluju.

AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE FAT BURNING Anticelulitna krema s učinkom grijanja AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE FAT BURNING Anticelulitna krema s učinkom grijanja Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

VJEŽBA – GLUTEUS PODIZAČI

Sjednite na jednu nogu dok vam je druga ispružena od tijela. Jednonožno podižite guzu i spuštajte se na petu. Oslonac je na potkoljenici. Stopalo ispružene noge mora biti cijelom površinom na podu. Udahom podižite tijelo podvlačenjem guze pod sebe, a izdahom se spuštajte dolje. U pretklonu vam leđa moraju biti ravna, a trbuh čvrst. Vježbu izvodite 45 sekundi pa zamijenite noge.

Vježba - gluteus podizači Vježba - gluteus podizači Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Još jedna krema koja vam može pomoći kod čvrstoće kože i njezine teksture jest AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE BODY SHAPING Krema za oblikovanje i učvršćivanje. Krema je to koja se nanosi nakon vježbanja, a odabranom kombinacijom ekstrakata amazonskih biljaka potiče regeneraciju oštećenog vezivnog tkiva, stvaranje kolagena i elastina te obnavlja zalihe vlage u koži. Posebno zamjetne rezultate pokazuje svakodnevnom primjenom u kombinaciji s BODY SLIMMING gelom i FAT BURNING kremom.

Afrodita preporuča kombiniranu upotrebu sva tri proizvoda, jer će upravo kombinacija učinaka grijanja i hlađenja te večernja učvršćujuća njega donijeti odlične rezultate. To znači da proizvod koristite naizmjenično, prvi dan proizvod za grijanje, drugi dan za hlađenje, a navečer, nakon osvježenja pod tušem, počastite se Body Shaping čudotvornom kremom za oblikovanje i učvršćivanje.

Krema s učinkom grijanja ne preporučuje se osobama s izraženim proširenim venama i/ili kapilarama. Njima se preporučuje BODY SLIMMING gel za učinkom hlađenja i Body shaping krema za oblikovanje i učvršćivanje.

Želite li u 21 dan postati bolja verzija sebe, uključite se u naš Fit izazov. Odvojite vrijeme za sebe, vježbajte i zajedno usvojimo zdrave navike.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Afrodita po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju