Ponekad nas treba pokrenuti jer je ponedjeljak i hladno je. Ponekad trebamo 15 minuta u tišini i samoći. Ponekad, sve što nam treba je vruća šalica ukusnog Podravka čaja.

Juriš cijelo jutro, trčiš s obveze na obvezu, vani je hladno i tmurno, a kad nađeš trenutak za sebe, više nemaš volje ni za što? Ma hajde, pusti. Dopusti šalici ukusnog i mirisnog Podravka čaja da te oraspoloži u trenu!

Omamljujući mirisi Podravka čajeva, sačuvani u aroma omotaču, u času će zavladati prostorijom, a bogati okusi natjerat će te da zažmiriš i u potpunosti se prepustiš užitku. Taj trenutak kad rukama obuhvatiš toplu šalicu i kušaš prvi gutljaj omiljenog čaja… ne može se mjeriti ni s čime.

Koja vrsta čaja ti baš odgovara?

Ako žudiš za novim iskustvima, isprobaj Podravka čaj šljiva. Neobična i ukusna mješavina mljevenog bilja i voća s dodatkom cimeta, vrijedna je tvoje pažnje. Nisi sigurna da je baš taj čaj za tebe? Klikni na Podravkine stranice i riješi test pa doznaj koji čaj najviše odgovara tvom životnom stilu.

Možda je to Podravka čaj limun i limeta. Okus limuna dobro poznajete, a limeta je tu radi posebnog twista. Savršen odabir za sve koji od čaja žele nešto novo, osvježavajuće ili drugačije.

Uzmi vrijeme samo za sebe

Što god da odabereš, znaš da je topli čaj kao omiljeni šal koji te zimi štiti od hladnog vjetra. Baš tako aroma omotač štiti sve čari Podravka čajeva i čuva ih za onaj poseban trenutak u danu, kad ćeš uzeti vrijeme samo za sebe i svoje gušte.

Svježina, okus i miris prizvat će boje u tmurnom danu, zaigrati srce i natjerati te da lagano cupkaš nogom uz omiljenu glazbu. U takvom raspoloženju, možeš sve što želiš. Pretvori uživanje u čaju u samo svoj mali ritual koji ti baš nitko ne može oduzeti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju