Stjepan Hauser s ponosom najavljuje poseban nastup u praznoj pulskoj Areni, no ipak, na ovom nastupu organizatori očekuju publike više nego ikad prije, i to one virtualne jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na Hauserovom YouTube kanalu - u ponedjeljak, 27. 4. u 19 sati!

Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv korona virusa.

Uz to, Hauser na ovaj način također podržava COVID-19 Solidarity Response Fund.

Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja.

U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće.

Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti, poručuje Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju