Posljednjih dana često postavljano pitanje na internetu bilo je - kako crtate znak "x".

Naime, pitanje se pojavilo na Twitteru uz fotografiju osam različitih načina na koje je moguće nacrtati "x", grafiku su vidjele tisuće ljudi, a više od 20 tisuća ju je ritvitalo.

Naime, na spomenutoj grafici ponuđeno je, dakle, osam načina na koje se može nacrtati "x", a svaki od tih načina govori nešto o vašoj osobnosti. Iako ovo možda nije najbolji način za donošenje ozbiljnih zaključaka o osobnosti, malo zabave neće vam naškoditi.

Zato uzmite u ruku papir i olovku, nacrtajte znak "x", provjerite pod kojim rednim brojem se nalazi način na koji ste to učinili, a onda pročitajte što to govori o vašoj osobnosti.

 

1. Ako crtate "x" na ovaj način, to može značiti da želite krenuti naprijed jer ste iz nekog razloga s obje noge zaglavili u povijesti.

2. Ovakvo crtanje znaka "x" također može značiti da imate snažnu želju da se odmaknete od prošlosti i krenete naprijed, međutim i da vas ta prošlost snažno drži.

3. Vi ste pobunjenik bez razloga.

4. Osoba ste koja se pokušava fokusirati na budućnost, ali dio vas je još u iskušenju da se vrati unatrag - kao da vozite, ali pogled vam je stalno na retrovizoru.

5. Živite život po svojim pravilima. Neovisnost vam je jako bitna.

6. Osoba ste koja slijedi trendove i svjesni ste toga.

7. Ovo je redni broj u kojem će se pronaći većina ljudi jer na ovaj način znak ste učili crtati u školi. Osoba ste koja voli red i ravnotežu.

8. Volite razmišljati izvan zadanih okvira.

A sad pročitajte i 8 pokazatelja da ste inteligentniji nego što mislite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju