Provjerite što su zvijezde priredile vagama u 2022. godini.

VAGA

Vagama će početak 2022. biti stresniji nego ostalim znakovima. Naime, njihov vladajući planet Venera nalazi se u retrogradnoj fazi od 19. prosinca 2021. i očekivano im stvara probleme.

Venera vlada financijskim i ljubavnim aspektom vašeg života i unijet će nemir na ova područja. I Merkur će se pobrinuti za to da vam baš ništa ne ide od ruke kada uđe u retrogradnu fazu 14. siječnja. Situacija će se početi smirivati nakon 29. siječnja kada započinje mirnije razdoblje i rješava se većina nesporazuma koji će nastati u prvim tjednim 2022. godine.

Kada je u pitanju posao, sredinom travnja kreće period kada će se sav vaš trud napokon isplatiti. Bit ćete nagrađeni za svoju predanost i odgovornost, a u tome će vam pomoći i pun mjesec koji će se 16. travnja smjestiti u vašem znaku.

Ako ste u vezi ili braku, u travnju vodite više računa o svom partneru. Posvetite se odnosu, izbjegavajte bespotrebne drame i iskreno komunicirajte. Dobar period za rješavanje ljubavnih drama počinje 25. kolovoza kada Merkur, planet komunikacije, ulazi u vaš znak. Uhvatite se u koštac s problemima koje ste dosad izbjegavali.

Vladavina vaga započinje 22. rujna. Počastite se u tom razdoblju, razmazite malo sami sebe i uživajte jer ste to i zaslužili. S obzirom na to da bi vam rujan i listopad mogli osigurati neočekivanu financijsku dobit, to će biti pravo vrijeme za trošenje i investicije.

Prema predikcijama, kraj godine trebao bi biti jako miran. Napokon ćete posložiti svoje emocije i odbolovati sve tuge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju