Dizajner Pierpaolo Piccioli za modnu kuću Valentino predstavio je kolekciju prepunu sportskih elemenata. Inspirirao se hip-hop kulturom sedamdesetih i savršena je inspiracija za nove, ljetne modne kombinacije

Resort, cruise ili pretkolekcija. Bez obzira na naziv, revije između proljetno/ljetne i jesensko/zimske sezone moraju biti za slobodno vrijeme, odmor, dokolicu...

Što se tiče beautyja, najupečatljiviji detalj su svakako eyelinerom debelo obrubljene oči.

Tako ih, pomalo doslovno, shvaća i Pierpaolo Piccioli koji je za modnu kuću Valentino dizajnirao resort kolekciju prepunu sportskih elemenata. Inspirirao se hip-hop kulturom sedamdesetih i televizijskom serijom Baza Luhrmanna "The Get Down".

Ova je kolekcija daleko od crvenih haljina Valentina Garavanija i možda najsportskija ikad s potpisom ove legendarne modne kuće, ali zato je savršena za inspiraciju za nove, ljetne modne kombinacije.

1. GLAMUROZNE TRENIRKE

Slične elemente u resort kolekciji nedavno je predstavila i Miuccia Prada. A u režiji Pierpaola Picciolija trenirke su se odmaknule jako daleko od sportske odjeće. U jarkim crvenim, zelenim i ružičastim nijansama i posebno glamurozne s dodacima čipke. Ovo je još samo jedan dokaz da ovi komadi više nisu rezervirani samo za teretane i parkove.

2. SANDALE NA SOKNE

Do prije nekoliko sezona ova je kombinacija bila gotovo nespojiva. No, moramo priznati izgleda dobro i jako je praktična za malo hladnije ljetne dane ili večernje izlaske. Naravno, sokne ne smiju biti predebele. Predlažemo vam SOCKnice, hrvatski brend iza kojeg stoje tri prijateljice: Antonela Garić, Maja Krčelić Markulin i Ana Bradvica. Njihove modele u nježnim bojama i s čipkom htjet ćete na baš sve cipele.

3. A U RUCI TOALETNE TORBICE

Iako su se na Valentinovoj reviji mogli vidjeti najrazličitiji modeli, jedna nam se torbica čini idealna baš za ljeto. Izgleda baš kao kozmetička ili toaletna torbica, ali iz nekog drugog vremena. Važno da je u boji i dovoljno mala da stane u svaku ruku.

4. VELIKI POVRATAK MAČKASTIH OČIJU

Najprije Chanel, zatim Louis Vuitton, a sada i Valentino. Što se tiče beautyja, najupečatljiviji detalj su svakako eyelinerom debelo obrubljene oči. Za izlazak vam niti ne treba ništa više. Možda malo sjajila na usnicama.

5. VISEĆE NAUŠNICE

Bez obzira kakav stil odijevanja volite, ove sezone ga slobodno ukrasite visećim naušnicama. Što su dulje, to je bolje. A od ostalog nakita, nose se upečatljivi prsteni s porukom. Još jedan prepoznatljiv detalj hip-hop kulture.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju