Ivana Vrdoljak Vanna ljubiteljica je svevremenskih komada koji se mogu nositi opet i iznova te sjajno kombinirati u različitim prilikama.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Reserved mini haljina od trapera, 259,90 kn Zara mini haljina od trapera, 199,90 kn +1 H&M mini haljina od trapera, 225 kn

Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a inspiraciju za modne igre često dijeli i na svojim društvenim mrežama.

Hrvatska pjevačica na Instagramu je nedavno podijelila fotografiju na kojoj pozira u vrlo jednostavnom, ali efektnom komadu – haljini od trapera.

Odabrala je model koji je prilagođeniji ljetu – takozvanu košulju-haljinu s kratkim rukavima i porubom do iznad koljena.

Plava traper haljina ima kopčanje na prednjem dijelu, džepove na predjelu grudi i bokova te zanimljiv detalj od bijele čipke na porubu.

Ovaj je model haljine iznimno fleksibilan, a može se nositi uz cipele na visoku potpeticu, sandale ravnih potplata i tenisice.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela mini haljina od trapera idealnih za ljetne modne igre.

Reserved mini haljina od trapera, 259,90 kn Reserved mini haljina od trapera, 259,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju