Iako svaku sezonu obilježe određeni modni trendovi, uvijek je u modi jednostavnost. U raznim prilikama brojne slavne žene svojim modnim odabirima pokazale su da je jednostavnost često najbolji izbor kada je u pitanju odijevanje.

Jednostavnost, između ostalog, traži ulaganje u ključne komade koji nikad ne izlaze iz mode, klasike koji itekako mogu privući pozornost.

Investiranje u modne klasike nije strano ni pjevačici Vanni, a svojom posljednjom modnom kombinacijom koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu potvrdila je ranije izrečenu tvrdnju kako je jednostavnost često najbolji izbor.

U iščekivanju nečeg lijepog za vas, napisala je Vanna ispod fotografija na kojima pozira u crnoj mini haljini kratkih rukava s rubovima od čipke.

Mala crna haljina, ponovili smo mnogo puta, nepogrešiv je komad i simbol bezvremenske elegancije i ženstvenosti, a Vanna je više puta dokazala da je stvorena za ovaj modni klasik.

Kada je u pitanju obuća, odabrala je kaubojske čizme do koljena s izvezenim motivima, koje su haljinama poput ove savršen par.

Čizme sa zašiljenim vrhom imaju blok-potpeticu visoku nekoliko centimetara, a najbolje dolaze do izražaja baš u kombinaciji s mini suknjama ili haljinama poput Vannine.

Pjevačica je definitivno složila jednostavnu, ali efektnu kombinaciju u kojoj je svaki od dva komada zablistao u punom sjaju.

15 modela čizama i gležnjača koje izgledaju mrak uz lepršave suknje i haljine Kaubojke imaju svoje mjesto među omiljenim modelima čizama igi&CO (Rodea.hr), snižene s 939 na 469,50 kn Replay, snižene s 963 na 577,80 kn +12 LiuJo (Fashion&Friends), snižene s 1876,09 na 1313,26 kn

Haljina, suknja ili hlače? Tri kombinacije za posao s modnim klasicima u crnoj boji Suknja H&M (300 kn), košulja Mango (169,90 kn), salonke Guess (1014 kn), naušnice Pandora (525 kn), torba A.S.98 (Rodea, 2569 kn) Haljina Mango (449,90 kn), torba Monsoon (450 kn), salonke Aldo (580 kn), sat Guess (1120 kn) Hlače C&A (299 kn), košulja Zara (279,90 kn), salonke CCC (249,90 kn), ogrlica Parfois (90 kn), torba Next (356 kn) +0 Poslovna kombinacija

Za sve one koji teže jednostavnosti u odijevanju, ali istovremeno žele da to bude efektno i sa stilom, modni stručnjaci imaju nekoliko savjeta.

  • Ulažite u kvalitetu, umjesto u kvantitetu.
  • Birajte klasike umjesto komada u trendu.
  • Izbjegavajte kombinacije s previše boja.
  • Nosite odjeću koja laska vašoj figuri.
  • Igrajte se s modnim dodacima.
  • Prigrlite slojevitost.
  • Fokusirajte se na neutralne tonove.
  • Pravilno se brinite za odjeću.
  • Napravite vlastitu modnu kapsulu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju