Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na Instagramu su objavili nikad viđenu fotografiju sa svojega kraljevskog vjenčanja, koje se održalo 19. svibnja.

Galerija Harry i Megan izrekli su sudbonosno da 19. svibnja Harry i Megan prilikom odlaska na svadbeno slavlje u rezidenciju Frogmore House - 4 Harry i Megan prilikom odlaska na svadbeno slavlje u rezidenciju Frogmore House - 3 +1 Harry i Megan prilikom odlaska na svadbeno slavlje u rezidenciju Frogmore House - 2

Radi se o fotografiji princa Harryja i Meghan Markle sa svadbenog slavlja u luskuznoj rezidenciji Frogmore House koju najbolje opisuju dvije riječi – vatromet ljubavi.

Fotografija koju je snimio fotograf Chris Allerton bit će na božićnoj čestitci para koji je omiljen širom svijeta.

A koliko su omiljeni, najbolje govori podatak da je tek pola sata nakon objavljivanja fotografija prikupila više od 110 tisuća lajkova. Prizor u kojem Harry i Meghan zagrljeni promatraju veličanstveni vatromet mnogi su opisali kao magičan.

Podsjetimo, Meghan je na ovom intimnijem slavlju nosila haljinu koju je dizajnirala Stella McCartney, a glavna obilježja ove moderne vjenčanice bila su takozvana "ruska" kragna i gola ramena te slojeviti donji dio.

Inače, fotografija s vjenčanja objavljena je u tjednu u kojem je Google objavio podatke o najpretraživanijim pojmovima, osobama, događajima diljem svijeta u 2018. godini, a među najpretraživanijim vijestima koje su se ticale nogometa, izbora i prirodnih katastrofa svoje mjesto u top 10 dobilo je i kraljevsko vjenčanje.

Doznajte i tko je najpretraživanija žena u Hrvatskoj koja je dobila mjesto na listi u godini srebrnih nogometaša.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju