U potrazi za slatkim i zgodnim stvarčicama za dom naišli smo na vazu koja nas je osvojila na prvi pogled. Osim što će cvijeće u njoj izgledati još ljepše, ova preslatka vaza bit će i upečatljiv ukras u koju god prostoriju da je stavite. A možete je i kupiti za poklon nekome tko voli cvijeće.

Proljeće nam je sve bliže, a s njime i doba godine kada se našim domovima šire mirisi raznolikog cvijeća u vazama. Proljetno cvijeće uskoro će krasiti mnoge kuće i stanove, a vjerujemo da ćete se složiti da u proljeće nema ljepšeg ukrasa doma od krasnog buketa cvijeća.

Vaza s medvjedićem koji se ljulja - 1 Šareni buketi cvijeća još će ljepše izgledati u vazi s medvjedićem koji se ljulja (Foto: www.nextdirect.com)

Šareni i mirisni buketi još će ljepše izgledati u vazi koju smo pronašli u online trgovini Next. Vaza dolazi u obliku debla s granom na kojoj medvjedić sjedi na ljuljački i ljulja se – stvarno preslatko! Dimenzije vaze su 28 x 12 x 12 centimetara, a izrađena je od stopostotne smole.

Vaza s medvjedićem koji se ljulja - 4 Next, 214 kuna (Foto: www.nextdirect.com)

Šalica s držačem za keks - 3 Kako zgodna: Medo šalica s držačem za keks upravo je ono što nam treba

Vaza koje će oduševiti ljubitelje cvijeća u prodaji će biti krajem veljače po cijeni od 214 kuna. Vjerujemo da će svatko tko je kupi jedva čekati u nju staviti cvijeće i ukrasiti njome svoj dom za proljetne dane.

Vaza s medvjedićem koji se ljulja - 3 Vaza s medvjedićem izrađena je od smole (Foto: www.nextdirect.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju