S porastom temperatura i proljepšanjem vremena u ormare ćemo spremiti zimske jakne i kapute te ćemo uskočiti u laganije vanjske komade. U nastavku pogledajte presjek ponude proljetnih jakni za prijelazno razdoblje koje smo pronašli za vas u trgovinama

Galerija Jakna od brušene kože Mango, 699 kn Bershka, 169 kn +7 Stradivarius, 199 kn Nakon hladnih dana prepunih snijega napokon nam stiže lijepo vrijeme. Mnogi će ovih dana iskoristiti priliku za kavicu na suncu ili uživanje u šetnji, a pritom će iz toplih zimskih jakni i kaputa uskočiti u laganije vanjske odjevne komade.

Ako niste zadovoljni s izborom jakni za prijelazno razdoblje u svom ormaru, mogli biste se uputiti u kupovinu i pronaći idealni proljetni model za sebe.
Bershka, 169 kn Bershka, 169 kn Foto: Bershka
Ove sezone nosit će se uistinu raznovrsni modeli jakni. Tako nećete pogriješiti ako odaberete klasičnu traper-jaknu ili pak popularni bomber model s raskošnim cvjetnim uzorkom. U trendu su i proljetne verzije tražene zimske jakne - parke.

Proljetna je varijanta laganija i bez tople podstave pa je idealna za slojevito odijevanje koje nas očekuje idućih tjedana. Nosit će se i dobre stare kožnate jakne, ali umjesto modela u crnoj ili sivoj boji slobodno posegnite za jarkim nijansama.

U galeriji pogledajte 10 jakni u bojama proljeća za prijelazno razdoblje koje smo izdvojili za vas.
Zara, 299 kn Zara, 299 kn Foto: Zara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju