Mat ruževi nikada nisu bili popularniji, a žene je osvojio njihov baršunasti osjećaj i elegantni efekt na usnicama. Za dame koje se boje da će im mat ruž isušiti usnice pronašli smo šest ruževa koji na usnicama ostavljaju samo ugodan osjećaj mekoće, a nikako suhoće.

Galerija Mat ruž Aura Absolute Matte, 43,90 kn Avon True Luminous Velvet ruž za usne, 28,90 kn +3 NYX soft matte lip cream, 43 kn

Gotovo da i nema make-up brenda koji svoju ponudu nije obogatio ruževima s mat efektom. Ove sezone mat ruževi popularniji su nego ikada i mnoge žene žele ga imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

Mat ruževi nikada nisu bili popularniji, a žene je osvojio njihov baršunasti osjećaj i elegantni efekt na usnicamaPri izboru mat ruža dobro je pripaziti da izaberemo onaj koji usnice neće isušiti, nego na njima ostaviti baršunasti osjećaj ugode. Kako bismo vam pomogli u potrazi, izdvojili smo šest mat ruževa različitih brendova koji ne isušuju usne.

Birati možete između luksuznijih brendova popu Chanela i Yves Saint Laurenta Beautaé te povoljnijih poput Avona ili Rimmela. Mat ruževe cjenovnog ranga od 28,90 do 290 kuna pogledajte u fotogaleriji.

NYX soft matte lip cream, 43 kn NYX soft matte lip cream, 43 kn (Foto: NYX)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju