Potraga za haljinom koja laska figuri zna biti nimalo lak zadatak. Kako bismo vam olakšali tu potragu, pronašli smo 10 modela haljina na sniženju koje pristaju konfekcijskim brojevima od XS do XL

Galerija Haljine na sniženju koje pristaju brojevima od XS do XL - 1 Haljine na sniženju koje pristaju brojevima od XS do XL - 8 Haljine na sniženju koje pristaju brojevima od XS do XL - 7 +7 Mango, 249,90 kn (prije 349,90 kn) Na velikom sezonskom sniženju mogu se naći i odlične haljine koje bi se mogle svidjeti i damama koje se inače ne skidaju iz hlača. Međutim, kupnja na sniženjima zna biti zamorna i nezgodna zbog prevelikih gužvi i beskrajnog prekopavanja u potrazi za artiklom koji nam se sviđa i čiji nam konfekcijski broj odgovara.

Kako bismo vam olakšali kupovanje na sniženju pronašli smo 10 modela haljina koje pristaju konfekcijskim brojevima od XS do XL

Kako bismo vam olakšali kupnju na sniženju, izabrali smo 10 haljina koje zadovoljavaju potrebe i ukuse većeg broja žena. Riječ je haljinama čiji kroj i uzorak laska konfekcijskim veličinama od XS do XL, pa se tako ovdje mogu naći haljine asimetričnog kroja, s volanima i cvjetnim uzorkom, lagano strukirane te dužina od mini do midi. Neki kraći modeli funkcioniraju i kao tunike te ih možete nositi uz tajice i uske hlače. Pronašli smo i jednu vrlo nosivu i modernu crnu haljinu s naborima u predjelu trbuha koji će prikriti trbuščić i figuru učiniti vitkijom.

Razgledajte našu fotogaleriju haljina cjenovnog ranga od 49,90 do 750 kuna koje jednako dobro pristaju ženama koje nose veličine XS i XL.
Haljine na sniženju koje pristaju brojevima od XS do XL - 2 H&M, 150 kn (prije 300 kn) (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju