Vjenčanje je događaj na kojem mladenci s dragim ljudima slave svoju ljubav i početak zajedničkog života. No, u želji da udovolje svojim gostima, većina mladenki i mladoženja na svom vjenčanju zaboravi na jednu važnu stvar.

Organizacija i sam dan vjenčanja uz puno uzbuđenja, veselja, slavlja i ljubavi donosi i dosta stresa i zabrinutosti. Mladenci se često brinu hoće li sve proći u redu, paze na mnoštvo sitnica, a jedna stvar zbog koje se većina mladenaca najviše brine je provode li dovoljno vremena sa svojim gostima te vode računa o tome da razmijene barem nekoliko riječi sa svakim gostom.

Zbog toga većina mladenaca zaboraviti napraviti jednu važnu stvar na svom vjenčanju: provesti vrijeme zajedno.

Na dan kada slave svoju ljubav i početak zajedničkog života, mladenka i mladoženja se razdvoje i posvete rodbini i prijateljima te vrlo malo vremena provedu jedno s drugim. I naši mladenci svjesni su toga da na vjenčanju nisu proveli dovoljno vremena skupa, ali ističu kako je najvažnije vrijeme koje će nerazdvojni provesti nakon vjenčanja.

Vjenčanje u Dubrovniku na kojem je pažnju ukrala nikad ljepše okićena crkva sv. Vlaha Vjenčanje u Dubrovniku u nikad ljepše ukrašenoj crkvi sv. Vlaha - 11 Vjenčanje u Dubrovniku u nikad ljepše ukrašenoj crkvi sv. Vlaha - 5 Vjenčanje u Dubrovniku u nikad ljepše ukrašenoj crkvi sv. Vlaha - 6 +7 Vjenčanje u Dubrovniku u nikad ljepše ukrašenoj crkvi sv. Vlaha - 7

Savjete sretnih parova uvijek je dobro poslušati 10 stvari koje sretni parovi nikad ne rade

Mislim da tu 'grešku' rade svi mladenci što ni ne čudi jer ju je dosta teško izbjeći. Mladenci smatraju svojom dužnošću da provode vrijeme s gostima jer im na taj način pokazuju poštovanje i zahvalnost što su došli, što je za mog supruga i mene bilo nešto što se podrazumijeva na našem vjenčanju. No bilo bi lijepo kada bi mladenci na svome vjenčanju više vremena posvetili jedno drugome i tako stvorili još ljepše uspomene, kaže Blaženka.

Žao mi je što moj suprug i ja nismo više vremena proveli zajedno na našem vjenčanju jer smo cijelo vrijeme bili okupirani gostima, ali najvažnije je da sada, kada smo u braku, jedno drugom dajemo dovoljno pažnje, kaže Sandra.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju