Poklon paketi po 30 % nižim cijenama

Božićni blagdani – vrijeme je to darivanja koje uveseljava duše i nasmijava lica. Ipak, ako smo iskreni, onda treba priznati da nije uvijek lako s poklonima. Što kupiti, kome i, naravno, koliko pritom potrošiti? Sve su to pitanja koja muče one koji doista žele obradovati svoje bližnje. Srećom, dm ima idealno rješenje. Od 16. prosinca pa sve do 10. siječnja, u svim prodavaonicama dm-a možete ostvariti 30 % popusta na sve poklon pakete (osim na Remington uređaje)! A evo i koje teškoće nestaju odabirom poklon paketa za dar.

Ideje, ideje...

Doista želite pokloniti savršen dar svojem partneru ili partnerici, članovima obitelji ili prijateljima, ali jednostavno nemate ideja. Ne brinite, svi mi imamo prijatelje ili članove obitelji čiji je ukus misteriozniji od Jetija. U tom slučaju, prigodno umotani paket Biobazinih proizvoda za muškarce ili žene čini se kao nepogrešiva, prirodna i mirisna opcija.

Omiljeni proizvodi na jednom mjestu

No, možda ideja nije problem jer vaš prijatelj ili ukućanin jednostavno obožava Nivea, Axe ili slične proizvode. U tom slučaju, poklon paket bogat je izbor krcat omiljenim šamponima, dezodoransima i losionima za lice i tijelo.

dm dm

Bogato i lijepo upakirano

S treće strane, moguće je da jednostavno volite poklanjati darove koji sadržavaju baš sve jer znate da ih drugi obožavaju primati. U tom slučaju, poklon paketi su pobjednička kombinacija. U dm-u možete pronaći poklon pakete Old Spice, Afrodita, Schwarzkopf Gliss i brojne druge koji sadržavaju odlične kombinacije dva i više proizvoda umotanih u sjajni božićni papir.

dm radi umjesto vas

U konačnici, ima i nas koji volimo darivati ali... priznajmo, nismo previše skloni lunjanju po shopping centrima u potrazi za idealnim poklonom i umatanjem u ukrasni papir s blagdanskim motivima. U tom slučaju, prigodno dekorirani poklon paket iz dm-a čini se kao veliko olakšanje.

Naravno, kada na sve to još dodamo 30 % popusta na sve poklon pakete, posjet najbližoj dm prodavaonici je neizbježan.
Za dodatne informacije, posjetite dm-ovu web ili Facebook stranicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju