Galerija
+0
Ekskluzivna kolekcija "Wedding Collection" vjenčanih torti i macaronsa koje je modna dizajnerica Wera Wang osmislila za slavnu parišku slastičarnicu Ladurée uključuje macaronse sa chantilly kremom i okusom kokosa, vjenčane torte od kokosa i manga, manje torte od kokosa i manga te tortu napravljenu od macaronsa sa chantilly kremom i kokosom.
Kokos mi je jedan od najdražih okusa u svakom obliku. Uvijek ima nježan, ali kompleksan okus, čak i kada je pomiješan s drugim okusima, čak i mirisima, kaže Vera Wang te dodaje:Modna dizajnerica Vera Wang udružila je snage s pariškom slastičarnicom Laduree i napravila liniju deserata za vjenčanja koja uključuje torte i macaronse
Macaronsi sa 'chantilly' kremom i okusom kokosa i kokos s dodanim okusom manga za mene su bili raj na prvi zalogaj.
Dizajnu deserta, kako je otkrila, pristupila je jednako kao i kada dizajnira vjenčanice, samo što je u ovom slučaju radila s okusima i teksturama umjesto sa tkaninama i krojenjem.
Za mladenke koje vole klasiku i minimalizam u ponudi je potpuno bijela torta, a za mladenke koje žele nešto drugačije mogu izabrati tortu ukrašenu s malo crne. Deserti su ukrašeni i detaljima poput šećernog cvijeća i dugačkih mašni, te imaju bogate slojeve što je svojevrsna oda prepoznatljivom modnom dizajnu Vere Wang.
Riječ je o limitiranoj ponudi te će torte i macaronsi iz kolekcije "Wedding Collection" biti dostupni za narudžbe tijekom 2018. godine.
Svadbena torta od macaronsa s potpisom Vere Wang Foto: Vera Wang, Laduree