Modna dizajnerica Vera Wang udružila je snage s pariškom slastičarnicom Ladurée i napravila liniju deserata za vjenčanja koja uključuje torte i macaronse. Slastice imaju bogati okus kokosa koji slavna dizajnerica vjenčanica jednostavno obožava

Galerija Macaronsi s potpisom dizajnerice Vere Wang - 1 Macaronsi s potpisom dizajnerice Vere Wang - 2 Macaronsi s potpisom dizajnerice Vere Wang - 4 +0 Macaronsi s potpisom dizajnerice Vere Wang Ekskluzivna kolekcija "Wedding Collection" vjenčanih torti i macaronsa koje je modna dizajnerica Wera Wang osmislila za slavnu parišku slastičarnicu Ladurée uključuje macaronse sa chantilly kremom i okusom kokosa, vjenčane torte od kokosa i manga, manje torte od kokosa i manga te tortu napravljenu od macaronsa sa chantilly kremom i kokosom.

Modna dizajnerica Vera Wang udružila je snage s pariškom slastičarnicom Laduree i napravila liniju deserata za vjenčanja koja uključuje torte i macaronse

Kokos mi je jedan od najdražih okusa u svakom obliku. Uvijek ima nježan, ali kompleksan okus, čak i kada je pomiješan s drugim okusima, čak i mirisima, kaže Vera Wang te dodaje:

Macaronsi sa 'chantilly' kremom i okusom kokosa i kokos s dodanim okusom manga za mene su bili raj na prvi zalogaj.

Dizajnu deserta, kako je otkrila, pristupila je jednako kao i kada dizajnira vjenčanice, samo što je u ovom slučaju radila s okusima i teksturama umjesto sa tkaninama i krojenjem.

Za mladenke koje vole klasiku i minimalizam u ponudi je potpuno bijela torta, a za mladenke koje žele nešto drugačije mogu izabrati tortu ukrašenu s malo crne. Deserti su ukrašeni i detaljima poput šećernog cvijeća i dugačkih mašni, te imaju bogate slojeve što je svojevrsna oda prepoznatljivom modnom dizajnu Vere Wang.

Riječ je o limitiranoj ponudi te će torte i macaronsi iz kolekcije "Wedding Collection" biti dostupni za narudžbe tijekom 2018. godine.
Macaronsi s potpisom dizajnerice Vere Wang - 4 Svadbena torta od macaronsa s potpisom Vere Wang Foto: Vera Wang, Laduree

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju