Predstava Crvenkapica, kreativne i baletne radionice, maskenbal, oslikavanje lica (face painting), ukusne krafne i puno veselja očekuje vas u kazalištu Trešnja ovoga fašnika.

Galerija Veseli fašnik u kazalištu Trešnja - 1 Veseli fašnik u kazalištu Trešnja - 3 Veseli fašnik u kazalištu Trešnja - 5 +2 Najveselije razdoblje u godini kazalište Trešnja obilježit će bogatim programom za djecu i roditelje

Najveselije razdoblje u godini kazalište Trešnja obilježit će bogatim programom za djecu i roditelje. Program Fašnik u Trešnji ove će se godine odvijati 2. i 3. ožujka, te u utorak, 5. ožujka.

Tijekom veselog fašničkog vikenda 2. i 3. ožujka održat će se radionice Maske mogu sve i Labuđe jezero, a na rasporedu je predstava Crvenkapica. Posljednji dan fašnika 5. ožujka, prije početka predstave Crvenkapica, u predvorju kazališta održat će se maskenbal od 17 sati, uz slobodan ulaz za sve koji kupe ulaznicu za predstavu.

Predstava Crvenkapica, kreativne i baletne radionice, maskenbal, oslikavanje lica (face painting), ukusne krafne i puno veselja očekuje vas u kazalištu Trešnja ovoga fašnika



U sklopu maskenbala voditeljice baletnih radionica pokazat će djeci osnovne baletne pozicije i osnove koreografije najpoznatijeg svjetskog baleta, Labuđeg jezera. Sve maskirane Trešnja će, u suradnji s Lidom Hrvatska, počastiti ukusnim krafnama, a za malene koji žele savršene maske, bit će organizirano oslikavanje lica (face painting) koje će, prema željama mališana, upotpuniti njihov kostim.

Maske mogu sve – kreativna radionica
Učiteljica mentorica Iva Zeljko pomno odabire zabavne i kreativne radionice koje su prilagođene uzrastu djece polaznika. Cilj radionice Maske mogu sve upoznavanje je polaznika s fašničkom tradicijom te izrađivanje maštovitih maski. Termin održavanja radionice je u subotu 2. ožujka, a nakon radionice polaznici će pogledati predstavu Crvenkapica. Radionica će se održati u igraonici kazališta Trešnja, a namijenjena je djeci od 5 do 10 godina. Maske i ukrase koje izrade na radionici polaznici će moći ponijeti kući.

Veseli fašnik u kazalištu Trešnja - 2 U sklopu fašnika u kazalištu Trešnja bit će prikazana i predstava 'Crvenkapica' (Foto: Morana Popovčić)

Baletne radionice Labuđe jezero
Radionice na temu jedne od najljepših ljubavnih priča, baleta Labuđeg jezera, održat će se 2. ožujka i 3. ožujka poslije predstave Crvenkapica. Jednodnevna radionica baleta odlična je prilika za malene ljubitelje plesa da se upoznaju s elementima koreografije jednog od najpoznajih baleta, Labuđeg jezera, te osnovnim baletnim tehnikama i pozicijama prilagođenim njihovom uzrastu. Svi polaznici na dar će dobiti ručno izrađenu krunu, a prije radionice pogledat će predstavu Crvenkapica. Radionice su namijenjene djeci od 5 do 12 godina, a za upis nije potrebno predznanje.

Oslikavanje lica (face painting)
Upotpunite kostim vašeg mališana savršenom i originalnom maskom. U utorak, 5. ožujka, u igranici kazališta Trešnja bit će organizirano oslikavanje lica djece prema njihovim željama, a oslikavat će ih dvije profesionalne vizažistice. Budite originalni i prijavite svoje dijete na vrijeme jer je broj mjesta ograničen.
Prijave za face painitng su do 25. veljače, a na radionice do 27. veljače. Obrazac za prijavu nalazi se na web stranici kazališta Trešnja, u rubrici vijesti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju