Popularan francuski brend proizvoda za njegu kože na Plitvicama je okupio dvadesetak regionalnih influencerica i pokazao im kako očuvati mladenački izgled kože

  Galerija PR PR PR +10 PR  

Od starenja se ne može pobjeći, ali postoje načini kako ga usporiti. Uvjerile su se u to dvadeset regionalnih influencerica koje je Vichy poveo na pravi put u njezi kože. Dvodnevno putovanje pod pomalo romantičnim nazivom „Vichy Beauty Getaway“ odvelo ih je na Plitvička jezera, od davnina najvećeg bisera ljepote na ovim prostorima, gdje su im stručnjaci pokazali kako na najbolji način njegovati kožu i biti najbolja verzija sebe.

Sve ove lijepe mlade žene poznate su po ubrzanom i dinamičnom stilu života, stoga se kao idealno rješenje pokazala Vichy Slow Âge linija obogaćena probiotikom koja pruža njegu kože u svako doba dana, dok UV zaštitni faktor štiti od štetnih UV zračenja. Kroz svakodnevne poslovne izazove, televizijska voditeljica Iva Šulentić, model Iva Šarić, glazbenica Zsa Zsa i influencerice i blogerice Dona Lugonja, Ana Karađole, Martina Boščić, Ivana Đaković i Matea Senjak izložene su stresu, manjku sna, ali i agresivnim vanjskim utjecajima i zagađenju. Tu je i faktor godina – iako tridesete donose prve naznake zrelosti i životne mudrosti, s njima dolaze i prve bore kao podsjetnik na prolaznost vremena. Četvrto desetljeće života stoga je idealno vrijeme da koži posvetite više pažnje i uz pravu njegu postignete blistavo i zaglađeno lice sa što manje vidljivih bora.

  PR PR

Kao predstavnici lidera u Anti-Age kategoriji unutar kanala ljekarni i specijaliziranih prodavaonica lijekova u Hrvatskoj*, Vichyjevi stručnjaci su okupljenim influencericama na Plitvicama demonstrirali kako uz njegu kože, vježbanje i pravilnu prehranu postići zdrav i njegovan izgled te su naglasak stavili na neopterećen i graciozan pristup starenju. Naravno, nije izostala ni zabava – za gošće su organizirani pidžama party, filmska večer i opuštajuća šetnja kroz Plitvice, čije zimsko izdanje nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

PR PR

Jedan od najpoznatijih svjetskih brandova dermokozmetike Vichy ugled je stekao znanstvenim pristupom kozmetici. Proizvodi se razvijaju na bazi termalne mineralizirane vode, a svaka linija namijenjena je posebnom dermatološkom problemu i tipu kože. Slow Âge linija predviđena je za aktivne žene koje žele što duže zadržati mladenački izgled kože, usporiti prve znakove starenja i odložiti pojavu prvih bora. Dnevna krema kožu čini snažnijom i hidriratiziranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj, a dolazi u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu (SPF 25) i suhu kožu (SPF 30). Noćnu gel-kremu odlikuje jedinstveno 2u1 djelovanje, pa ju je moguće koristiti kao noćnu kremu koja osvježava i obnavlja kožu, ali i kao masku koja kožu obogaćuje kisikom. Tu je i ciljana njega za područje oko očiju, koja pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled.

* IQVIA Hrvatska Market Viewer, kanal ljekarni i specijaliziranih prodavaonica lijekova, L'Oreal definicija tržišta, godina 2018., vrijednost u eurima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju