Victoria Beckham velika je pobornica jednostavne elegancije, a tako bi se mogla opisati i njezina odjevna kombinacija koju je izabrala za dodjelu nagrada Harper's Bazaar Women Of The Year. Međutim, ni ovoga puta nije izbjegla svoj prepoznatljivi modni izbor od kojeg uspješna dizajnerica ne odustaje

Da je njezina karijera modne dizajnerice u apsolutnom usponu, dokazala je nagrada koju je Victorija Beckham dobila na sinoćnjoj svečanoj dodjeli nagrada Harper's Bazaar Women Of The Year u Londonu koje se dodjeljuju uspješnim ženama iz svijeta mode, filma i drugih područja u kojima je nježniji spol pokazao svoju snagu i moć.

Victoria Beckham opet je nosila predugačke hlače koje je gazila svojim potpeticama

Victoria je dobitnica nagrade za britanski brend godine što je još jedna potvrda da bivša "spajsica" odlično radi svoj posao. Kada je riječ o odjevnom izboru, za dodjelu je 43-godišnja modna dizajnerica izabrala jednostavnu eleganciju sastavljenu od tri jednobojna komada.

Bijelu košulju s visokim ovratnikom kombinirala je uz klasični crni sako i bež hlače širokih nogavica. Malo glamura stajlingu su dale srebrne cipele sa šljokicama, međutim njih se moglo vidjeti jedino kada je Victoria izlazila iz automobila jer su ih sakrile predugačke hlače.

Hlače su bile toliko dugačke da ih je trendseterica doslovno pogazila sa svojim potpeticama, ali takav modni izbor poznata dizajnerica već godinama njeguje.

Victoriju Beckham već smo u nekoliko prilika vidjeli u znatno predugačkim hlačama, zbog čega je dizajnerica nailazila na kritike, ali po svemu sudeći, od ovog modnog "prkosa" ne odustaje.

U fotogaleriji pogledajte i druga izdanja Victorije Beckham u predugačkim hlačama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju