Nakon lansiranja nove kolekcije za svoj modni brend, Victoria Beckham bacila se u beauty vode i napravila make-up kolekciju u suradnji s cijenjenim kozmetičkim brendom Estee Lauder

Nova make-up kolekcija Victorije Beckham za Estee Lauder kreće u prodaju 1. rujna. Modnoj dizajnerici ovo je druga suradnja sa slavnim kozmetičkim brendom.

Kolekcija donosi čitav niz noviteta, od paleta sjenila u živopisnim bojama do ruževa u tri klasične nijanse s kojima nikada ne možete pogriješiti.

Osim pojedinačnih artikala, u prodaji će se naći i posebni paketi proizvoda iz nove kolekcije. Inspirirana Londonom, New Yorkom, Los Angelesom, Parizom i Miamijem, Victoria je stvorila poseban look za svaki grad te jedan koji ona nosi svakodnevno i koji je podloga svim ostalim varijantama. Objasnila je i koje su glavne značajke svakog looka.

Signature Look

Ovi proizvodi baza su za svaki drugi predstavljeni look: "Moje iskustvo ispred kamera naučilo me je da pravo osvjetljenje može stvoriti savršen ton kože lica i teksturu te definirati crte lica. Ovi proizvodi stvorit će isti efekt."

London Look

Smokey eye u sivim i bogatim bordo tonovima naglašen bronzerom i sivim tušem za oči. Nova „nude“ nijansa na usnama ima dublji intenzitet i još je upečatljivija u mat verziji: "Ovo je nova verzija mog londonskog looka. Volim neočekivani miks bordo boje i bronce na očima te lagani nesavršeni dodir sivog tuša."

Paris Look

Pariške usne senzualne su i hrabre, a oči jednostavne, ali izražajne. Crni mat tekući tuš za oči novost je u klasično definiranom looku: "Volim privlačnost Pariza, sofisticirani stil na ulicama je zarazan. Novi Eye Ink mat tuš ima intenzivan pigment, a tanki vrh omogućuje mi da s lakoćom stvorim savršenu liniju."

L.A. Look

Ležeran look s naglaskom na kožu punu sjaja upotpunjenu toplim smeđim i zlatnim tonovima na očima: "Obožavam nevjerojatno svjetlo, duh i energiju Los Angeles. Ovaj bronzer daje vašoj koži losanđeleski sjaj tijekom cijele godine. Nosim ga kada želim suptilno preplanuli izgled."

Miami Look

Bogat vibrantnim bojama: "Miami je za mene potpuni bijeg. Raspoloženje je pod utjecajem latino-glazbe, vlage i živopisne arhitekture grada inspirirane Art Deco erom. Nanosim Blonde Gold u unutarnje kutove očiju za dodir blještavila i dubinu."

New York Look

Dotjeran i moćan, s naglaskom na oči u tamnoplavoj boji i seksi ružem koji teče od jednog do drugog kraja kapka: "Brz tempo New Yorka i energija na ulicama stalno me inspirira, način na koji se svjetlo odbija od stakla, betona i čelika. Novo kompaktno sjenilo dolazi s dvije dinamične boje koje podižu svakodnevni look kada se zajedno kombiniraju."

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju