Victoria Beckham danas je slavna britanska dizajnerica, čiju odjeću nose brojne žene iz javnog života, ali i 'obične' žene iz susjedstva. Iako je uspješna na poslovnom planu već veliki niz godina, nije se uvijek osjećala ugodno u svojoj koži i poslu


Nedostatak samopouzdanja za posao koji obavljaš česta je pojava u brojnim radnim sredinama. Pritom se pomanjkanje talenta i strasti za određeno područje nameće kao najčešći razlog za ovaj problem, od njega nisu 'cijepljene' ni javne osobe.

Victoria Beckham javno je priznala kako je patila od nedostatka samopouzdanja dok je pjevala u popularnoj grupi 'Spice Girls', a to je nedavno potvrdio i menadžer iz najslavnijih vremena ovog glazbenog sastava.

'Victoria se uvijek osjećala neugodno dok je bila dio Spice Girls,' izjavio je Simon Fuller, te dodao da se taj osjećaj nastavio i u kratkom periodu nakon raspada grupe kada je pokušala zaplivati solističkim pjevačkim vodama.

'U redu je pjevala i plesala, i bilo je zabavno, ali njoj nije bilo ugodno,' rekao je ovaj poznavatelj glazbenih trendova. Ne čudi stoga što britanska dizajnerice nije bila osobito oduševljena kad se grupa ponovo okupila na povratničkoj turneji 2007. godine.

'Djevojke iz grupe dan prije koncerta provele su u krevetu, šopingu i teretani, a ja sam došla na generalnu probu s troje male dječice, i u uskoj haljini u kojoj sam cijeli dan imala sastanke. Tada sam znala da to definitivno nije karijera za mene,' otkrila je medijima nekadašnja Posh Spice.

'Ljudima koji me nisu poznavali izgledala sam kao da brzo mijenjam raspoloženje, ali nisam. Bila sam zapravo vrlo sramežljiva, i nisam imala samopouzdanja dok sam se bavila glazbom,' dodala je Victoria Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju