Slavna dizajnerica skinula je svoje omiljene crne komade odjeće, a znatiželjne prolaznike u njujorškoj zračnoj luci J.F.K iznenadila 'vrištećom' kombinacijom u boji fuksije. Iako je na sebi nosila tek hlače trapez kroja i jednostavnu bluzu bez rukava, bilo je teško skrenuti pogled s Victorije Beckham


Britanska dizajnerica i bivša pjevačica posjetila je New York, a priliku iskoristila za premijerno prikazivanje još jedne kombinacije iz njene linije Victorija za proljeće / ljeto 2016. godine koja je privlačila znatiželjne poglede.

Riječ je o klasičnim komadima svevremenskog kroja u jarkoj ružičastoj boji, koje će za kupnju biti dostupne tek u veljači sljedeće godine, a koje je uspješna Victorija sparila s vrtoglavim platformama i sunčanim naočalama iz vlastite kolekcije.

Ako je suditi prema dosad viđenim komadima, Victorijinom kolekcijom za proljeće / ljeto 2016 dominirat će nježni motivi cvijeća, bijela i ružičasta boja, te ženstveni krojevi. Dio njene nove kolekcije možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju