U londonskom muzeju Tate Modern održana je dodjela nagrada magazina GQ "Men Of The Year". Među brojnim poznatim osobama koje su došle na dodjelu bio je i bračni par Beckham.

Galerija Victoria Beckham Victoria u odijelu i salonkama s vlastitim potpisom David i Victoria Beckham +2 David, Victoria i Brooklyn Beckham na dodjeli nagrada

Slavni 44-godišnji bivši nogometaš i 45-godišnja dizajnerica u muzej su stigli u društvu svog najstarijeg sina, 20-godišnjeg Brooklyna.

U modnom smislu, zgodni trio odlučio se za decentnu eleganciju, pa je tako David odjenuo crni smoking u kombinaciji s bijelom košuljom i crnim cipelama, Brooklyn se odlučio za odijelo i košulju u istoj paleti boja, a provjerenih nijansi držala se i Victoria.

David, Victoria i Brooklyn Beckham na dodjeli nagrada David, Victoria i Brooklyn Beckham na dodjeli nagrada (Foto: Getty Images)

Nosila je bijelo odijelo iz svoje kolekcije koje je spojila s crnom satenskom torbicom i satenskim salonkama, također s vlastitim potpisom.

Victoria nije odabrala klasičan model salonki, nego se odlučila za one s istaknutim špičastim vrhom. Cipele "u špic" doživjele su nagli rast popularnosti krajem 90-ih i njihova vladavina trajala je sve do ponovne pojave tupog vrha.

Victoria Beckham, 3950 kuna Victoria Beckham, 3950 kuna (Foto: Victoria Beckham)

Tada smo gotovo svi iz svojih ormara izbacili takozvani "špic papak" i smijali se na sam spomen te faze u našem odijevanju. Međutim, takvi modeli cipela ponovo se vraćaju u modu, a uz Victoriju prigrlile su ga i mnoge poznate dame.

Volite li cipele sa "špic" vrhom?

glasova:

Hoće li "špičoke" opet dosegnuti veliku popularnost među ostalim ljubiteljicama mode, vidjet ćemo uskoro u jesenskim "street style" kombinacijama.

Victoria u odijelu i salonkama s vlastitim potpisom Victoria u odijelu i salonkama s vlastitim potpisom (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I KOJE SU SLAVNE ŠTIKLE PREDMET ŽENSKIH SNOVA:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju