Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama – Brooklyn, proslavio je 17. rođendan, što je nadahnulo njegove roditelja na pisanje poruka koje su taknule srca mnogih

Brooklyn Beckham je ispuhao 17 svjećica na rođendanskoj torti, te podijelio kako se vesli početku vozačke škole. Najljepše čestitke, pak, primio je od svojih slavnih roditelja na društvenim mrežama.

Ako nešto može izmamiti osmijeh na lice Victorije Beckham, onda su to njezina djeca. Svome najstarijem sinu na Instagramu je poželjela sve najbolje, ali i podijelila prisnu fotografiju na kojoj je vidljivo da se kutevi njenih usana ipak mogu okrenuti u smjeru prema gore kada je u društvu svog velikog momka.

David Beckham, je uz zajedničku fotografiju sa svojim sinom napisao dirljivu poruku, koja je oduševila njegove pratitelje na Instagramu, te zaradila mnoštvo pozitivnih komentara.

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

'Na današnji dan prije 17 godina ovaj mali čovjek je došao na svijet i promijenio naše živote na toliko različitih načina...Dan nam je najvrijedniji dar, koji nas nasmijava i čini ponosnima svaki put kad prođe kroz vrata...Nije više tako malen, ali pogledaj taj osmijeh,' dio je poruke koja je prikupila više od 584.000 lajkova.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju