Obitelj Beckham trenutno se nalazi u Parizu. U glavni grad Pariza i svjetsku modnu prijestolnicu otputovali su povodom Pariškog tjedna muške mode koji se održava od 17. do 22. siječnja. Nakon toga slijedi i haute couture Tjedan mode zbog kojeg će dizajnerica Victoria sigurno produžiti svoj boravak u Francuskoj.

Galerija Balenciaga, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2017. Balenciaga, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2017. Kim Kardashian u hlačotajicama +6 Kim Kardashian u hlačotajicama

Victoria, njezin suprug David i najmlađi sin Cruz snimljeni su prilikom izlaska iz pariškog hotela La Réserve. Slavna Britanka u javnosti gotovo uvijek nosi odjevne komade iz svojih linija, ali ovaj put se u njezinoj kombinaciji našlo mjesta za komad s potpisom Balenciage.

Victoria Beckham u hlačotajicama Victoria Beckham u hlačotajicama (Foto: Profimedia)

Poznata modna kuća ovom je komadu dala naziv "pantaleggings" (hlačotajice u doslovnom prijevodu). Doduše, one su puno više od spoja hlača i tajica s obzirom na to da u sebi imaju ušivene - cipele.

Victoria Beckham u hlačotajicama Victoria Beckham u hlačotajicama (Foto: Profimedia)

Hibridni odjevni komad prvi put je lansiran u njihovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. godine. Očekivano, odmah je izazvao mnogo reakcija, ali i pokupio simpatije brojnih trendseterica.

Balenciaga, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2017. Balenciaga, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2017. (Foto: Profimedia)

Balenciaga, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2017. Balenciaga, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2017. (Foto: Profimedia)

Kim Kardashian u hlačotajicama Kim Kardashian u hlačotajicama (Foto: Profimedia)

Kim Kardashian odmah je prigrlila hlačotajice koje i danas rado pokazuje u svojim kombinacijama, a 2017. godine nosila ih je i Severina, jedna od modno najodvažnijih poznatih Hrvatica.

Victoria je za sebe odabrala crni model hlačotajica, a uz njih je nosila zelenu jaknu od tvida s visokim ovratnikom koja vizualno podsjeća na pulover.

Victoria Beckham Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju