Britanska dizajnerica Victoria Beckham u novom intervjuu progovorila je o majčinstvu i poslu, a zaposlenim majkama dala je važan savjet

Victoria Beckham rijetko daje intervjue, a kada i pristane na razgovor s medijima izbjegava pričati o svom privatnom životu. Međutim, u intervjuu koji je dala povodom lansiranja kampanje za British Airways u kojoj i sama sudjeluje, iskreno je progovorila o tome kako usklađuje karijeru i majčinstvo.

'Britanska dizajnerica Victoria Beckham u novom intervjuu progovorila je o majčinstvu i poslu, a zaposlenim majkama dala je važan savjet.'

Britanska dizajnerica majka je četvero djece: 18-ogodišnjeg Brooklyna, 15-ogodišnjeg Romea, 12-ogodišnjeg Cruza i 6-ogodišnje Harper. Priznala je da zbog posla jako puno putuje, ali za sve zaposlene majke ima važnu poruku.

"Majke koje rade nikada ne bi trebale osjećati krivnju zbog toga. Trebate biti ponosne. Time što ste snažna žena koja odlazi na posao inspirirate svoju djecu na pravi način", kazala je britanska dizajnerica i napomenula da nema ništa loše u fokusiranju na karijeru.

Jednom prilikom priznala je da je od dizajnerice Diane von Furstenberg primila najbolji savjet otkako je postala majka: "Ona je žena kojoj se divim i prema kojoj osjećam veliko poštovanje. Upitala sam ju je li se ona osjećala loše kada je radila dok su njezina djeca bila mala. Odgovorila mi je: 'Apsolutno ne. To je gubitak vremena i energije. Postaruje te. Radom daješ dobar primjer svojoj djeci.'"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju