Victoria i David Beckham u tajnosti su obnovili svoje bračne zavjete, te tako pokazali da je njihova veza čvršća nego ikada ranije


Victoria i David Beckham
obnovili su svoje svadbene zavjete u tajnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi obitelji, otkrio je bivši nogometaš za legendarnu BBC-jevu radio emisiju "Desert Island Disc".

Za razliku od toga njihovo je vjenčanje bilo pravi medijski spektakl. Održano je 4. srpnja 1999. u dvorcu Luttrellstown okruženog s 2,2 četvornih kilometara zelenih površina u Irskoj.

Svi su željeli prisustvovati vjenčanju legendarnog igrača "Manchester Uniteda" i pjevačice grupe "Spice Girls", pa ne čudi što je popis uzvanika bio popriličan.

Tajna dugog braka

Zbog popularnosti mladenaca, zli jezici su im proricali kratak brak. Ne samo da se to nije ostvarilo već će Victoria i David ove godine proslaviti 18-godišnjicu braka sa svoje četvero djece – sinovima Brooklynom, Cruzom i Romeom te kćerkicom Harper Seven.

Oboje imamo snažne roditelje koji su nas odgojili s pravim životnim vrijednostima, otkrio je David medijima, kao i tajnu njihovog braka.

Naravno da napraviš greške tijekom godina, a i svi znamo da je brak težak na trenutke. No važno je raditi na njemu. Kada god naiđemo na teška vremena, razgovaramo o svojim problemima, priznao je bivši nogometaš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju