Što je zajedničko Naomi Campbell, Kate Moss, Agyness Deyn te Pixie Geldof? Sve su one odbacile odjeću i stale pred kamere potpuno gole u filmu 'The Love Thing'

Provokativnim fotografijama golih supermodela kojima je magazin Love promovirao novi broj pridružio se i film. Uz Naomi Campbell i Kate Moss u zavodljivim pozama sada možete vidjeti i Agyness Deyn te Pixie Geldof.

Uz golišave supermodele časopis je otišao korak dalje te angažirao Agyness Deyn, Pixie Geldof i Dree Hemingway koje su svoje atribute pokazale u crno bijelom filmu.

U kratkom filmu  svoja su tijela u Pradinoj odjeći i bez nje uz njih pokazale i Lindsay Wixon, zaštitno lice branda Victoria's Secret Alessandra Ambrossio, Jeneil Williams, poljski model Kasia Struss i litvanska ljepotica Rasa Zukauskaite.

Film pod nazivom 'The Love Thing' koji obiluje specijalnim efektima je režirao James Lima, koji je radio na filmskom hitu 'Avatar'.

Vječni supermodeli Naomi Campbell, Lara Stone, Amber Valletta, Natalia Vodianova, Jeneil Williams, Daria Werbowy, Kristen McMenamy i Kate Moss udružile su snage i skinule sve sa sebe za britansko izdanje časopisa Love, a mlađe kolegice su to učinile u filmu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju