Osim što je jedan od najšarmantnijih i najboljih glumaca u Hollywoodu, George Clooney dobio je laskavi kompliment frajera koji se fantastično ljubi. Kakav je u konkretnijoj akciji, još se nitko nije usudio otkriti, ali zar bi drage naše dame, mogao biti loš?

Oskarovac i jedan od najvećih šarmera s brežuljaka Hollywooda, George Clooney, prema riječima mlade glumice Vere Farmiga sjajno se ljubi. Njih su se dvoje u filmskom svijetu susreli u hvaljenom kino hitu 'Ni na nebu ni na zemlji' u kojem se njihova dva lika romantično isprepliću.

Kada ljubiš Georgea Clooneyja to je kao da si na prvom romantičnom izlasku u životu

'Naravno da je uloga bila fantastična, scenarij i dijalozi su sjajni, ali ipak sam ja samo cura te mi je glavna motivacija za prihvaćanje uloge bio ples s Georgeom Clooneyjem' oduševljeno je priznala mlada Vera.

Clooney odustao od braka i djece

'On se i sjajno ljubi, jako nježno i neagresivno. Moram prestati sada jer će mi suprug poludjeti od ljubomore. Kada ljubiš Georgea to je kao da si na prvom romantičnom izlasku u životu' dodala je glumica na čijoj bi joj ulozi pozavidjele gotovo sve žene na svijetu.

George Clooney zna kakve vam gaćice trebaju

'Moj se suprug super ljubi. Ne može se George s time mjeriti. Ali, kad me pitao kakav je bio poljubac s Clooneyjem, lagala sam' otvoreno je rekla Farmiga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju